הדואר הכתום

ליאורהה

New member
הדואר הכתום

מצורף איימייל שקיבלתי מהדואר הכתום חברים יקרים : ביום א' תחל קבוצת סטודנטים צעירים מכל רחבי הארץ בשביתת רעב מול מעון ראש הממשלה בירושלים. אנו עולים לירושלים בתחושה של שליחות לאומית, כזו שתעורר את ההמונים להתחיל ולפעול בצורה אקטיבית נגד הממשלה המושחתת הדיקטטורית והרעה של אריק שרון. אנו מוותרים על ספסל הלימודים והסמסטר הנוכחי ומתגייסים להגנת הארץ. אנו קוראים לכולם להצטרף אלינו, כי צו השעה של הגנת המולדת הופך כל עניין אישי לבטל בשישים לעומת המשימה העיקרית של ביטול תוכנית הגירוש. מאחר ואני אהיה אחד משובתי הרעב, יתכן כי הדואר הכתום לא ימשיך להישלח אליכם בזמן הקרוב. במידה ויופעל באוהל המחאה חיבור אינטרנט אלחוטי העדכונים ימשיכו לזרום אליכם גם במהלך השביתה. תודה על תשומת הלב, ביחד ננצח! יוני גולדבלט 052-6203778

MS6

New member
אני אהיה שם ביום שלישי..

יחד עם חברי תא כתום מבר אילן... יוני גולדבלט אגב הוא פעיל רציני מאוד, אומנם הוא לא גדל בבית"ר אבל אפשר להגיד שהוא משלנו...

Gafsou

New member
יוני ג. לבב לא גדל בבית"ר?

דווקא חשבתי שהוא בית"רי מלידה. בחור תותח... תהנה שם משה, תייצג אותנו בכבוד.

MS6

New member
לפי מה שהבנתי הוא לא...

אבל אם במקרה אתה יודע משהו שאני לא יודע... בכל אופן לצערי הרב, ישנם בית"רים רבים מלידה שלא גדלו בבית"ר. לא בגלל שלא רצו אלא בגלל שלא היה מעו"ז ביישוב שלהם או שפשוט הם לא היו מודעים לאידיאולוגיה הבית"רית. בכל אופן מפקד האצ"ל דוד רזיאל הי"ד (נהרג בפעילות מבצעית במסגרת הצבא הבריטי בעיראק הפרו-נאצית במלחמת העולם השניה) כתב מכתב לזאב ז'בוטינסקי בשעה שהוא היה מפקד האצ"ל ובו הוא ציין שלמרות שמעולם לא היה חבר בבית"ר הוא מרגיש כאילו הוא גדל בתנועה...

יעלי78

New member
על הפעילות בשביתת רעב

היום תהיה שם הרצאה של מיכה גודמן שהוא איש מאוד מעניין העוסק בעיקר במחשבת ישראל. הרעיון הוא לפתח דיון אינטליגנטי על נושא ההתנתקות והוזמנו אליו לא רק השובתים אלה גם קהל הסטודנטיםן הרחב... זהו שתדעו מה הולך שם

למעלה