הדואט של לירז עם..

RTur

New member
הדואט של לירז עם..

רמי קלינשטיין 1. איזה שיר של רמי מתאים שלירז תבצע? 2. איזה שיר של לירז מתאים שרמי יבצע? 3. לדעתכם - מתאים לרמי ולירז לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של רמי מתאים ששניהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד?

עונה../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

1. איזה שיר של רמי מתאים שלירז תבצע?"ילדים זה שמחה" 2. איזה שיר של לירז מתאים שרמי יבצע?אל תפסיק
3. לדעתכם - מתאים לרמי ולירז לבצע דואט יחד?ככההה!!!!!!!!!
4. איזה שיר של רמי מתאים ששניהם יבצעו יחד?"משהו טוב" "אש" 5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד?בעניים עצומות..

RTur

New member
עונה:

1. איזה שיר של רמי מתאים שלירז תבצע? כמו נוצה 2. איזה שיר של לירז מתאים שרמי יבצע? אל תפסיק 3. לדעתכם - מתאים לרמי ולירז לבצע דואט יחד? כן 4. איזה שיר של רמי מתאים ששניהם יבצעו יחד? זמן, משהו טוב 5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? נשכח מליבך, מנוחה

OmErLoLa

New member
מכירה אותו אבל לא../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

שירים כאילו אני מכירה איזה 1 אבל הוא ממש לא מתאים..

MahazotZemer

New member
עונננהההה :]

1. איזה שיר של רמי מתאים שלירז תבצע?תפוחים ותמרים 2. איזה שיר של לירז מתאים שרמי יבצע?אל תפסיק...היחיד שמצאתי שקצת מתאים 3. לדעתכם - מתאים לרמי ולירז לבצע דואט יחד?במידה מסוימת זה היה מוזר 4. איזה שיר של רמי מתאים ששניהם יבצעו יחד?תפוחים ותמרים 5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד?אל תפסיק חחחח...

מאיה911

New member
הייתי עונה אם..

לא היה לי את היום כי מטורף בחיים שליייייי!@!!*@!#!! אחותי באה לקחת אותי מבצפר עם הטרקטורון שלנו פתאום ראינו שניגמר הדלק באמצע השטח אז אחותי וחברים שלה רצו לנסוע לתחנת דלק רק שלא היה מקום לכולנו אז אמרתי שאני ילך לנווה ירק (מושב קרוב לשם שדרך אגב לירז גרה בו עד לא מיזמן!!) וחברה שלי גרה שם אז ירדתי ובאתי להיתקשר עליה רק מהה?!!? נפל לי הפלאפון בדרך ולא יכולתי אפילו לחפש אותו בגלל הבוץ והשלוליות בקיצור פשוט הלכתי באמצע שדות ואיך שהוא מצאתי את הבית שלה .. דפקתי על הדלת מכוסה בבוץ ומתה מקור..! אחותי בנתיים שקעה בבוץ בלי דלק... בקיצור היא הביאה דלק ובאה לקחת אותי ששוב כמעט ניתקנו בשטח בתוך כל הבוץ ועוד שהיה חושך למזלי לה היה מושג מה הדרך ועד שהגנו הבייתה בחיים שלי לא הייתי כ"כ שמחה לראות את הבית היפה שליייייייי!!!!!! מוסר השכל: לא ללכת לפרוייקטים מפגרים ביום שישיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

מאיה911

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. איזה שיר של רמי מתאים שלירז תבצע? על הגשר הישן, קרוב על ליבך או נוצה ברוח 2. איזה שיר של לירז מתאים שרמי יבצע? אל תפסיק 3. לדעתכם - מתאים לרמי ולירז לבצע דואט יחד? אמ.. מאוד תלוי איזה שיר בעיקרון לא ממש... 4. איזה שיר של רמי מתאים ששניהם יבצעו יחד? על הגשר הישן 5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? אל תפסיק
לילה טוב לכולם

עופרי ג

New member
עונה ../images/Emo47.gif

1. איזה שיר של רמי מתאים שלירז תבצע? כמו נוצה 2. איזה שיר של לירז מתאים שרמי יבצע? הכל יהיה בסדר 3. לדעתכם - מתאים לרמי ולירז לבצע דואט יחד? אאעאעא כן
4. איזה שיר של רמי מתאים ששניהם יבצעו יחד? בדואט - הנסיכה והרוח, על הגשר הישן 5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? בעיניים עצומות

למעלה