הדואט של לירז עם..

RTur

New member
הדואט של לירז עם..

בית הבובות 1. איזה שיר של בית הבובות מתאים שלירז תבצע? 2. איזה שיר של לירז מתאים שבית הבובות יבצעו? 3. לדעתכם - מתאים לבית הבובות וללירז לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של בית הבובות מתאים שלירז והם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של לירז מתאים שלירז והם יבצעו יחד?

מאיה911

New member
חור בהשכלה../images/Emo6.gif

סתםם את בטוח מכירה אותם ואת השירים סיגפו ושיר בעיפרון את פשוט לא יודעת שזה הם....

חנוש1234

New member
ארתור!!!

המצב של הפורום הזה ניהיה קשה יותר ויותר קודם מיקה קרני אחר כך בית הבובות!!!!?!?!?!?!? לאן הגענו??????????? צריך לתת להם שיעורי ביתת

RTur

New member
../images/Emo45.gif באמת מה זה צריך להיות?

איפה אנשים חיים פה אני לא מבין? איך אפשר לא להכיר את מיקה קרני ובית הבובות?

אבל חן..../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

את כל הזמן רושמת שאת מכירה , אז למה את לא עונה
ואני מכירה 2 שירים שלהם , כך שאני לא כל כך יכולה לענות,..

חנוש1234

New member
מה הקשר...?? יוו ענבל!!!!

תאמיני שלי שאני מכירה אותפ מצויין ואת יודעת את זה... את סתם עושה פוזות!! אני לא עונה כי אני לא חושבת עלהם ביחד!! ומה הקשר אני חייבת לענוותתת ענבל!!!מסקנה
אל תתערבי במה שאת לא שייכות אליו!!!

נוו נכון../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

בגלל שאת מכירה אותם , תעני במקום להגיד למה אנשים לא עונים...

מאיה911

New member
עווונה../images/Emo137.gif

1. איזה שיר של בית הבובות מתאים שלירז תבצע? אולי למעני וסיגפו 2. איזה שיר של לירז מתאים שבית הבובות יבצעו? אין לי מושג... 3. לדעתכם - מתאים לבית הבובות וללירז לבצע דואט יחד? לא ממש אבל יש להם שירים מדהימים!!!
4. איזה שיר של בית הבובות מתאים שלירז והם יבצעו יחד? סיגפו או שיר בעיפרון 5. איזה שיר של לירז מתאים שלירז והם יבצעו יחד? לא מתאים חג שמח לכולםם

לולי 180

New member
עונה ..

1. איזה שיר של בית הבובות מתאים שלירז תבצע? לירז לבד? לא מתאים .. 2. איזה שיר של לירז מתאים שבית הבובות יבצעו? מנוחה 3. לדעתכם - מתאים לבית הבובות וללירז לבצע דואט יחד? לא ממש 4. איזה שיר של בית הבובות מתאים שלירז והם יבצעו יחד? סיגפו 5. איזה שיר של לירז מתאים שלירז והם יבצעו יחד? אל תפסיק, מנוחה בחירות הזויות

יול 17

New member
אממ ..

לא שומעת מוסיקה כזאת, זה אלה ששרים את סיגפו ? אם כה אז זה השיר היחידי שאני מכירה אצלם . שבת שלום וחג שמייח!

עונה../images/Emo137.gif

1. איזה שיר של בית הבובות מתאים שלירז תבצע?"אמן" 2. איזה שיר של לירז מתאים שבית הבובות יבצעו?אממ...ריסים חח 3. לדעתכם - מתאים לבית הבובות וללירז לבצע דואט יחד?לא ממש
4. איזה שיר של בית הבובות מתאים שלירז והם יבצעו יחד?הציורים של יובל (?) 5. איזה שיר של לירז מתאים שלירז והם יבצעו יחד?אל תפסיק חג שמח לכולם...מוואהה מחר יום הולדת =] חח...אוףף אמן שלירזי תברך אותייי....

למעלה