הדואט של לירז עם..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הדואט של לירז עם..

נינט טייב (כן, נאלצתי לשים אותה כי יש לכם חורים בהשכלה! לא מכירים את מיקה קרני.. בושה לכם!) 1. איזה שיר של נינט מתאים שלירז תבצע? 2. איזה שיר של לירז מתאים שנינט תבצע? 3. לדעתכם - מתאים לנינט ולירז לשיר דואט יחד? 4. איזה שיר של נינט מתאים ששתיהן יבצעו יחד? 5. איזה שיר של לירז מתאים ששתיהן יבצעו יחד?

OmErLoLa

New member
אלוהים ישמור איכסס../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

RTur

New member
במקום להגיד איכס אולי תענו?!

1. איזה שיר של נינט מתאים שלירז תבצע? בסוף העולם! 2. איזה שיר של לירז מתאים שנינט תבצע? לא רוצה 3. לדעתכם - מתאים לנינט ולירז לשיר דואט יחד? לא 4. איזה שיר של נינט מתאים ששתיהן יבצעו יחד? בסוף העולם 5. איזה שיר של לירז מתאים ששתיהן יבצעו יחד? לא

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifאני מכירה רק 3 שירים שלה../images/Emo6.gif

אבל עונה... 1. איזה שיר של נינט מתאים שלירז תבצע? הכל יכול לקרות, אולי=\\ 2. איזה שיר של לירז מתאים שנינט תבצע? בעיניים עצומות 3. לדעתכם - מתאים לנינט ולירז לשיר דואט יחד? לא. 4. איזה שיר של נינט מתאים ששתיהן יבצעו יחד? הכל יכול לקרות [?!] 5. איזה שיר של לירז מתאים ששתיהן יבצעו יחד? הכל יהיה בסדר [?!] בקיצור, לא מתאים חחחח

inbals93

New member
איכסססססססססססססססססססססססס../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif8-

דוקא אותה????????חייבים?????טוב, אני צריכה שקית הקאה!!דחוף!! עדיף שהיא לא תתקרב ללירז!!!המסריחה הזאת!! מצטערת על הבוטות...

HILA46

New member
עונהה

. איזה שיר של נינט מתאים שלירז תבצע? אם תבוא 2. איזה שיר של לירז מתאים שנינט תבצע? מעדיפה שלאא=/ 3. לדעתכם - מתאים לנינט ולירז לשיר דואט יחד? טחח מהזה לאא=/ 4. איזה שיר של נינט מתאים ששתיהן יבצעו יחד? היא יודעת 5. איזה שיר של לירז מתאים ששתיהן יבצעו יחד? הכל יהיה בסדר

עונה..

1.איזה שיר של נינט מתאים שלירז תבצע-האור בחיי,כשאתה כאן.. איזה שיר של לירז מצאים שנינט תבצע-אף אחד..לא מגיע לה
חח.. לדעתכם-מתאים לנינט וללירז לשיר דואט ביחד? ממש לא!נינט לא מגיעה לה לקרסוליים... איזה שיר של נינט מתאים ששתיהן יבצעו-לא מתאים כלום! איזה שיר של לירז מתאים ששתיהן יבצעו-לא מתאים כלום!

יול 17

New member
מצטערת ../images/Emo4.gif אני שונאת אותה !

אז עדיף שאני לא אמשיך ,הא? חחח

למעלה