הדהירות מתרחקות......

Roei152

Well-known member
מנהל
הדהירות מתרחקות......
לצערי "סוסי פרא" לא תצא ב31.5 כפי שפורסם.... ואין כרגע תאריך חלופי לדעתי הסוסים ישתחררו מהארווה יחד עם תחילת הגלים... (שוברי גלים 2)
אוף הוט מתחילים לעלות לי על העצבים יס מכריזים על תאריך לסדרה שלהם מיד הוט קופצים זה קרה עם החממה וגאליס השנה.....

שיר m

Well-known member
איזו פיוטיות

לא נורא, נחכה כמה שצריך

נו באמת...
הם אמיתיים ?!
עכשיו אני רואה את העדכון שלהם בפייסבוק. לפי הסטטוס, "בעתיד הקרוב" לא נשמע מבטיח במיוחד, גם לא לעוד חודש.
רק שזה לא מרמז על איכות הסדרה או משהו... מה שבטוח, גם אם יהיה איזשהו סיכוי או רצון, כמובן תלוי באיך תתקבל הסדרה, להמשיך לעונה נוספת, אין סיכוי שזה יקרה לאור כל ההתנהלות שלהם שלא מביאה אפילו לעלייתה לשידור בכלל.

מה הקטע שלהם בכלל לדחות ולדחות ?! את מועדון החנונים, גם אם מדובר בהרבה פחות פרקים, צילמו והעלו בזמן לאותו ערוץ ממש. הזויים שאין דברים כאלה.
הם פשוט מעבירים את החשק לצפות בה בכלל בסופו של דבר...

רק כדי לחדד את דבריי...
למען האמת, זה לא עד כדי כך מפריע לי מעצם הסדרה ספציפית. יש לי מספיק סדרות נוער אחרות שאני הרבה יותר מחכה להן...
אבל ההתנהלות המגוחכת והמזלזלת שלהם, בצופים ובכלל, פשוט חורה לי ומרגיזה מאוד.
נקווה שדבר כזה לא יישנה חלילה עם סדרה אחרת בעתיד...

Roei152

Well-known member
מנהל
שכונה גם זלזלה קצת בזמנים ובכל זאת זה יצא מוצלח
הבטיחו שזה יעלה בקיץ שעבר... אני חיכיתי לזה יותר משנה ... ידעתי עליה מסביבות העונה הרביעית של השמיניה ...... גם כוכב היתה אמורה לעלות בסוף הקיץ שעבר בשלב בו היתה תמיד עולה יומני . אבל בגלל המבצע נדחתה.....

נכון...
אוקיי, לכוכב באמת הייתה סיבה מספיק מוצדקת ועצובה, לצערנו. דווקא עכשיו הם לוקחים יותר את הזמן עם העונה השנייה, שנראה לי תתחיל להצטלם רק ביולי...
אבל סוסי פרא זה פשוט לעשות צחוק מהצופים.

Roei152

Well-known member
מנהל
זה די ברור מה לוח הזמנים של יס מבחינת סדרות הנוער לפחות עד ה
החורף הקרוב.....
תסיים בעוד פחות משבועים את משפחה שולטת ... לגבי שבט צולצלת אין לי מושג האם העונה הזו ארוכה יותתר מהעונה הראושנה שהיתה קצרצרה 9 פרקים...
אח"כ צפוי להתחיל העונה השניה של שוברי לאחר מחצית ראוששנה תתחיל העונה השניה של נוי והדר בתחילת שנת הלימודים תתחזור מחצית שניה של שוברי ואז החממה מחצית שניה ואז העונה החדשה של כוכב ......

Roei152

Well-known member
מנהל
לפי העמוד של יון .... סוסים תעלה בסוף החופש
לפחות יש לנו את הגלים....

נו, אתה רואה?
זה עוד הרבה זמן, בדיוק כמו שחששתי.
אם כך, זה ייצא נראה לי כמעט שנה וחצי אחרי הצילומים עצמם...

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תקפצי למסקנות .......
אל תשכחי שיש גם את מועדון זה סימןן חיובי דוקא.... הם רוצים לגמור קודם עם העונה של מועדון ואז להתחיל את סוסים...... מועדון עכשיו בשלבי עריכה... מחכים בסבלנות.....

כן, ברור...
אני לא קופצת ישר.
אני גם מבינה שהפורום שלו זה בטח לא מקור רשמי, אבל גם בלי זה, ההרגשה שלי שזה יעלה רק עוד כמה חודשים ולא בעוד חודש או משהו. אשמח כמובן להתבדות, למרות הזמן הרב שכבר עבר...
ואני לא ממש רואה קשר בין עליית מועדון החנונים אליהם. אפשר בהחלט להעלות את שתיהן במקביל, כל אחת בשעה המיועדת.
ההיגיון הבריא אומר שעדיף בהחלט להעלות לשידור סדרה שצולמה הרבה קודם. אבל שיהיה.

Roei152

Well-known member
מנהל
הם רוצים כמה שיותר צפיות ....
למה מעללים רק סדרת נוער אחת כל תקופה? כי זה נותן להם יותר כוח .... לקמפייינים וכו'
העונה השניה של מועדון החנונים נראה שהיא הולכת להיות קצרה יותר... אז היא הולכת לשמש מין קדימון לסוסים "כאילוו חכו חכו!!! זה כמו למשל סרט דיסני פיקסאר נכון שבסרט דיסני פיקסאר בד"כ מעלים סרטון קצר שלא קשור לסרט לפני הסרט העיקרי? נראה לישזה גם המקרה....

למעלה