הדג שלי מת !!
M MrJacKasS New member 30/9/03 #4 חורחה אנשים תגיבו זה נושא כאוב לליבי וחשוב מאד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
C carmit4 New member 30/9/03 #5 ../images/Emo16.gif אנחנו משתתפים בצערך! ואם כבר מדברים על דגים מתים גם לי אתמול מת דג וגם שלשום עוד אחד...
../images/Emo16.gif אנחנו משתתפים בצערך! ואם כבר מדברים על דגים מתים גם לי אתמול מת דג וגם שלשום עוד אחד...
M MrJacKasS New member 30/9/03 #6 סתם נראה לכם שיש לי דג? חח רציתי לראות מה תגיבו על הודעה חדשה בנושא כ"כ טיפשי ולא חשוב לא עברתם את המבחן :\ לא שציפיתי אחרת..
סתם נראה לכם שיש לי דג? חח רציתי לראות מה תגיבו על הודעה חדשה בנושא כ"כ טיפשי ולא חשוב לא עברתם את המבחן :\ לא שציפיתי אחרת..
ל לולו המשוגע New member 30/9/03 #11 האם אתה רומז שאני טיפשה?../images/Emo60.gif האם אתה רומז שאתה טיפש? You've got issues .....
M MrJacKasS New member 30/9/03 #12 חס וחלילה האם בגן עדן כ-להאנשים טובים? לא. האם בגיהנום כ-ל האנשים רעים? לא. האם בפורום משחק החיים ב"תפוז" כ-ל האנשים נשארו שנה גן? לא. את לא ברשימה שלי
חס וחלילה האם בגן עדן כ-להאנשים טובים? לא. האם בגיהנום כ-ל האנשים רעים? לא. האם בפורום משחק החיים ב"תפוז" כ-ל האנשים נשארו שנה גן? לא. את לא ברשימה שלי
ל לולו המשוגע New member 30/9/03 #13 וטוב שכך../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo60.gif