הדג נחש מחר בערוץ 1

הדג נחש בתוכנית לגעת ברוח

בערוץ 11 בשעה 18:00 תוכנית לגעת ברוח של יואב גינאי... לא זוכרת בדיוק באיזה הקשר אבל הם שם! תהנו

parnar

New member
ערן יבדוק...

את הטלויזיה מחר כדי לגנוב מיני הופעה בחינם

RunNGun

New member
הדג נחש מחר בערוץ 1

בתכנית של יואב גינאי, מחר ב-18:30, ביחד עם חיים חפר.

Gil shaDy

New member
קליפ לבראשית!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו בערוץ 1 תעבירו מהרררררררררררררררררררררר

FunkyGiraffe

New member
זה לא בדיוק קליפ

זה מיני קליפ כזה שהופק בשביל התכנית, השמיעו את בראשית גם בתכנית בישול בערוץ 2 לפני כמה ימים [לא ארקדי] וגם הודיעו פה על הראיון אז למה סתם לפתוח נושא חדש, אני אשרשר אותך

טיפקסית

New member
הטקסט של חפר חזק מאוד אהבתי

יש לי לחן התחלתי בערך מעורב ממה שדודוש התחיל לשיר וממשהו שרץ לי בראש אני צריכה עוד לגבש לזה כיוון אבל בוא נגיד שזה מתנגן לי בראש בכלל החיבור בין זקני הכפר [ע"ע דוד גרוסמן,שלום חנוך וחיים חפר] לבין הדור הצעיר [ע"ע הדג נחש] הוא מאוד חזק בין דור העבר לדור העתיד ואני חושבת שבדיוק חיבורים כאלה יכולים ליצור פה מהפיכה אמיתית חזק ואמץ דגים נ.ב מעניין מה הולך לקרות עם הטקסט של חפר לפי מה שהבנתי מדודוש הם התחילו עבודה על עיבוד בשבילו ואני כבר מצפה לתוצאה בכיליון עיניים

FunkyGiraffe

New member
והליריקס:

"כעס" (סקיצה) מילים: חיים חפר לחן: הדג נחש ----------------- אני מריח רעל אני נושם אבק שריפה מוחק את עיקבות הנעל של ארץ ישראל היפה אני קוצץ צמרת ביערות הראשונים ולעת אין לי ארץ אחרת אני משחית את הפנים את ליטופי הרוח אני מחליף ביום סופה ואת שירי הצעצוע דש אני ברגל יחפה בדמי ניקש המרד אשר זועק מהפכה על גבי אשא כמו פרד את הקללה החשוכה פזמון: מי יאמין שפרח עוד ילבלב כאן במדבר שמסביב קוצי הפרא הם העבר והמחר וכך אני נושך שפתיים ומעיני מדיר שינה תנו לקיסר את השמיים אם לי תשאירו תקווה קטנה

למעלה