הדג נחש מחליפים את בלונד רד הד

תתקשרי אלי איזה חצי שעה קודם

ותביאי מצלמה... שלי נדפקה

א י ט י

New member
קצת לא קשורים

אבל למה לא אני אומר , סה"כ אחת הלהקות החמודות בארץ אני הולך להנות בכל אופן...את מי היו צריכים להביא לדעתכם?

Lady in red2

New member
הייתי אומרת קצת הרבה לא קשורים

ואני מעדיפה כל זמר/להקה אחרים שהם לא ראפ או מזרחית.

את בלונד רדהד:(

ואם כבר מהארץ, בהחלט משהו יותר בגוון... אה... רציני |: וקשור. זה כאילו שלבלאק אייד פיס היו מביאים את שייגעצ בתור חימום. בחירה מחורבנת

bAruLi

New member
תאמיני לי, ששייגעצ עדיפים על

M.C קרולינה הגרועה ש"חיממה" אותם
. היא עשתה לי מגרנה.

aviGODFATHER

New member
האמת שעדיף אותם על בלונד רדהד...

לפחות אני מכיר כמה שירים שלהם, בניגוד לבלונד רדהד שבחיים לא שמעתי עליהם חוץ מעניין החימום של דפש (והחל מעכשיו, אני כנראה גם לא אשמע)

Ice machinE

New member
עוד סיבה לא להגיע מוקדם

תיארתי לעצמי שיביאו זבל של להקת חימום בהתרעה כזו קצרה, אבל לא תיארתי לעצמי שירדו ממש נמוך.

זהר25

New member
ממש שטויות....

למי איכפת מילהקת החימום ,הם רק להקת חימום אף אחד לא בא בישבלם, אותי מעניין רק דפש מוד . "זה כאילו מהופעה של 100% שלמות היא ירדה ל60%" קצת מוגזם .

DreamS_HunteR

New member
חבל שאלו לא פרנץ פרדיננד../images/Emo7.gif../images/Emo121.gif

אני זוכר כשפירסמו את זה ואמרו שהם יבואו לחמם כל כך שמחתי. שתי ציפורים בהופעה אחת. כל כך מתאים לי. נו טוב.. בזמן הדג נחש נעשה פיפי או משהו
אה וכן, זה אומר שאני מגיע!!!! יאאאא

steelwater

New member
מוזר...

הדג נחש הם אחלה להקה אבל הם אל מתאימים לחממם את דפש מוד לדעתי. לדעתי צריך יותר להקת רוק. ובכלל, אני רוצה להרגיש כמו הופעה מחו"ל. אני רוצה להקת חימום מחו"ל! דווקא הקבתי לבלונד רד הד קצת והם היו די טובים. אני קצת כועסת עליהם ומעוצבנת מהם ומאוכזבת מהם שהם ביטלו.

bAruLi

New member
אני כ"כ רואה את דפשמוד בשוק

מהלהקה שמחממת אותם. מצער שזה הרושם שהם יקבלו על הרמה של המוזיקה בארץ. חבל שלא הביאו אמנים רציניים שהיו מראים לדפשמוד את המצב האמיתי
המוזיקה בארץ שלנו כ"כ פורחת עכשיו, והדג נחש זה הדבר הכי טוב ששוקי וייס מצא

למעלה