הדג נחש ב MY MUSIC MAGAZINE

FunkyGiraffe

New member
וחבל שאתה אומר ככה,

אחרי הכל הטור בארה"ב היה מאורגן הרבה לפני שמשרד החוץ ביקש מהדגים לעשות הסברה ויחצ"נות למדינה שלנו. והם מייצגים את עצמם בחו"ל כלהקה בפני עצמה ולא נשלחו לייצג את המדינה שלנו, מה לעשות שהם לא סאבלימינל והצל והדעות שלהם שונות. אבל במחשבה שניה בהחלט יש משהו בזה לגמרי שהוא יורק ליד שמאכילה אותו, אם אחרי הכל הוא לא נסע לייצג את המדינה..............

ק ר ח

New member
ואללה דווקא אני מסכים עם קובי(סאב)

במשפט הנ"ל: "אם שלחו את הדג נחש לייצג את ישראל בחו"ל, עדיף היה שישלחו את אביב גפן " אין מה לעשות,אין על אביב...

FunkyGiraffe

New member
אבל...

הדג נחש ואביב גפן לדעתי זה שני עולמות שונים לגמרי! וחבל שסאבלימינל וחברו אטומים ברמות שאפשר להשתגע מזה ול-א מנסים להפנים דברים פשוטים

chen2408

New member
אוי אוי אוי... מה שהקנאה עושה

לבנאדם... כדאי שסאב ירגיע לפני שיהיה לו עסק איתי...

טיפקסית

New member
../images/Emo124.gif היום ש.ח לא לשכוח

יאללה שיהיה כבר באטל ירושלים vs. תל אביב יאללה סגול , חן אם אתה קורא תארגן איזה באטל במלחמה הזאת אין רחמים הולכים פה עד הסוף ואם כבר מלחמה אז באטל

טיפקסית

New member
תיאוריה שלי

זוכרים תמיד שהיינו ילדים קטנים היו אומרים לנו שמי שמרביץ הוא חלש? אותו דבר בתדמית של סבע והצלע. הם הרי יודעים שהם נמצאים כרגע בעמדת חולשה, שהדג פתאום יותר פופולריים,ואנשים יותר מגיעים להופעות של הדג ,ו שהדג נחש יותר נתמכים בתעשייה ושערוץ המוסיקה הרבה יותר תומך בהם. כנראה מהבחינה הזאת הם מרגישים שהדג מהווים להם איום, ולכן הם מנסים לשים את עצמם בעמדת חוזק בעזרת שימוש בכוח ובאמירות כמו כל מה שהם אמרו. כנראה שהם מרגישים שהדג מבחינתם מהווים איום מסוים, ולכן הם כאילו מנסים להיות מאיימים, אבל בעצם הם עצמם נמצאים כרגע בעמדה שהם חלשים יותר, והם רוצים לנסות להפוך את הפירמידה על ראשה ולצאת חזקים. אבל ההפך הוא נכון תחשבו על זה

RunNGun

New member
בשמת כפרעליך

זה פשוט לא נכון. סאבלימינל והצל הם היום בין האמנים הכי נערצים בארץ. יעידו 80,000 עותקים שנמכרים רק מהדיסק האחרון (ו-100,000 משני הדיסקים של סאב יחד), הופעות בכל הארץ מפוצצות באנשים (תבדקי את הגלריות באתר הרשמי שלהם ותראי כמה אנשים באים לכל מקום בארץ כדי לראות אותם), הופעות בכל תכנית טלוויזיה אפשרית (כשהשיא בהופעות החוזרות ונשנות אצל דודו טופז), ועוד ועוד ועוד. ואם חשבת שהמצב השתנה לאחר הוצאת הדיסק של משפחת תאקט, הוא לא. "הסוד" שלהם ושל שרית חדד מפציץ את הרדיו, "פרחים בקנה" היה להיט גדול מאוד וכו'. זאת לגבי הטענה ש"סאב והצל נחלשו". אבל דווקא בגלל שהם חזקים זה מתמיה אותי ואפילו מרגיז אותי. בשביל מה הם צריכים את זה? נ.ב. איום? למה איום? האם מוזיקאים לא יכולים להצליח בו זמנית? האם טופאק וביגי לא הצליחו בו זמנית? האם ג'יי זי ואמינם לא מצליחים בו זמנית? בריטני וכריסטינה? ירדנה ארזי ועופרה חזה? הרי הם עושים את אותה מוזיקה.... מוזיקה היא אמנות ולא תחרות. סאב והדג מצליחים באותה מידה, כיום.

טיפקסית

New member
אבישי זו סתם תיאוריה שלי אתה

חמוד אתה [חח סתאם] אי הסכמה זה לגיטימי ואתה יכול לא להסכים איתי אוקיי זה לגיטימי אפילו. אבל... אני עדיין מחכה לילד שלי עוד חודשיים לחתונת השנה יהמאן עוד שבועיים טקס עמי מי שלא מצביע לדג-אני אקרקף אותו חח סתאם תצביעו לדגי גם אתה אבישי! שלום ואל חשש ואני מתגעגעת ליאיא יאיא אם אתה קורא-מוואה גדול נתראה..מתישהו לילה טוב לכולם

ק ר ח

New member
אולי התכוונת ג'יי זי ונאס?

למה לפי איך שרשמת את זה זה נראה/משתמע כאילו היה ביניהם ביף ו-ואללה לא זכור לי שום ביף של סלים עם ג'יגה למה ג'יגה אחלה גבר,יש להם גם שיר ביחד(RENEGEDE)מהבלופרינט של ג'יי זי

RunNGun

New member
לאו דווקא ביף

אני טוען שמוזיקאים גדולים יכולים להצליח בו זמנית, בלי קשר לסכסוכים ביניהם.

למעלה