הדג נחש ב MY MUSIC MAGAZINE

shiepki

New member
יו יו יו... מי ראה הרגע

my music magazine? עשו כתבה על כל הלהקות שמשרד החוץ מממן להופיע בחו"ל וראיינו את סבאלימינל וגם את הדג.. הוא לכלך עליהם חופשי! חח והיה יפה שהצל הקוף הזה אמר "הדג נחש לא עושים היפהופ ציוני" אז ישר הכניסו את השורה מהקליפ של גבי ודבי "הדג נחש עושים היפ הופ ציוני

FunkyGiraffe

New member
הדג נחש ב MY MUSIC MAGAZINE

מחר ב18:30 בערוץ 24 יהיה שידור חזור למהדורה של היום ואתמול ועכשיו היתה כתבה על אמנים ישראלים בארה"ב שאנן הגיח, הקליפ של המכונה קיבל טעימה קטנה סאב והצל הגיחו והספיקו ללכלך על הדג בין היתר:"אם שלחו את הדג נחש לייצג את ישראל בחו"ל, עדיף היה שישלחו את אביב גפן " שיתבייש לעצמו, בן אדם מגעיל הוא לא מבדיל, זה סוג של גזענות דעה קדומה אני חושב שהעמדה הפוליטית של הדג נחש שונה לגמרי מאביב גפן וחוצמזה הדג נחש עשו הסברה למדינה שלנו ממש בקטנה, משרד החוץ תפס עליהם טרמפ.. כמו ששאנן סטריט נוהג לומר - "הדג נחש מייצגים בחו"ל את הדג נחש ולא את מדינת ישראל" וכתבו גם על הסרט התעודי הקרב ובא - הדג נחש מגלים את אמריקה והראו קטע מסן פרנסיסקו מחר ב18:30 אל תשכחו יהיה ש.ח. אני מריח פה ביףףףףףףףףף שובבב

Shani276

New member
../images/Emo46.gif

יאללה,נשבר משניהם. אם הייתי במקום הדגים כבר מזמן הייתי נכנסת בהם חזק.בכל מקום אומרים עליהם משהו שלילי,עלובים. מוקדש לכל מי שצפה בMY MUSIC MAGAZINE היום. =|

FunkyGiraffe

New member
אבל הם דווקא ידעו לפרגן בYNET...

אבל חבל שהם ממשיכים בכיוון של ללכלך, כי אני דווקא מעריך אותם כאמ.סיז ואם זו הדרך שהם בחרו ללכת איתה עד הסוף, אני אלך איתם עד הסוף. נשבר הזין, או שיהיה פה באטל שיוריד את כל הביף הזה לקאנטים כבר, או שהדג יחזירו להם.. הם בטח פראיירים. אני רוצה לראות פה דם!!!

Shani276

New member
אם מישהו מעצבן אותי

הוא לא ממש יוצא מורווח ואותי הם עיצבנו טוב,ב-3 מילים: למי . יש . כתובת???

Shani276

New member
לא יא חכם../images/Emo123.gif

כתובת מגורים. טוב,אם יש מבין,ניתן לפנות אליי גם במסרים.

FunkyGiraffe

New member
YO YO YO הם גרים ב T. A. C. T

אל תתעסקו איתם, הם יביאו עלייך את אילן בבילון. NOT!

Shani276

New member
שכחת משהו,אז אני מתקנת אותך:

T. A. C. T
זהו.עכשיו יש להם אישור לייצג אותנו.

איכס חלחלה עמוקה למה בכלל להתקרב

לקקות הענקיות החשות אמ סיז האלה
ררררר מחרימה אותו מעכשיו איזה בן *ונה מפגר ......
שאני אגמור איתו הוא יהיה
מאוד

טיפקסית

New member
הנה כתבה משנה שעברה שעוסקת בעניין

למי שרוצה הנה ציטוט מתוך כתבה שנכתבה בשנה שעברה שעוסקת בדיוק בסכסוך התל אביבי-ירושלמי בגזרת ההיפ הופ סאבלימינל: ''מרגיז אותי שפתאום כולם נהיו ראפרים, ושמובילי דעה לא מבינים בהיפ הופ. לפני שלוש שנים ניגש אלי הראפר הירושלמי סגול 59 והציע לי לעשות באטל בין ירושלים לתל-אביב. לא הייתי מעוניין, כי אני אמיתי. הירושלמים (הדג נחש וסגול 59, ר .א) יורדים על תל-אביב ועכשיו המעריצים הפנאטים שלהם פשוט שונאים את העיר. חסר לנו על מה לריב? ! במדינה הזו חסר על מה להיהרג? ! אם הייתי עונה להם היו מתחילים פה קרבות בין כנופיות של תל-אביב נגד ירושלים. אולי זה נשמע כמו סרט מצויר, אבל זה המצב'' סאבלימינל : ''ברור שמסרים בשירים יכולים להוביל לאלימות. קהל של היפ הופ אלו אנשים שאוהבים אותך ומזדהים איתך, שהם חלק ממך. ברגע שמשהו מציק לך ואתה אומר:'יש לי בעיה-הצילו', צבא שלם של מעריצים מרגיש שאיזה חבר שלהם בצרה,ורוצה לעשות משהו.אני מודע לבעיה הזו,ולכן לא אמרתי על הדג נחש שהם טיפשים,פשוט סילפו את זה בתקשורת,וזה הוביל לאיומים על הלהקה מצד מעריצים שלנו.אני אוהב את החבר'ה של הדג נחש אבל אני לא מסכים אם זה שהם אומרים'טוב למוחטה בעד ארצנו'''. הלינק כאן

FunkyGiraffe

New member
דרך אגב, בואו תראו מי מנגן באחד

משירי האגו הגדולים של סאבצל.. [שימו לב, זה לא קובי שמעוני אלא מי שלצידו] דרך אגב, ליין בס עצבני לגמרי בלי קשר

טיפקסית

New member
יאיא ניגן בס בדיסק הראשון

יאיא גם אמר פעם באיזה ראיון "ניגנתי בדיסק הראשון שלו והוא חבר טוב שלי" יאיא ברגע זה אני מציעה לך תתרחק מצבעעעע אין לך מה לחפש עם אחד כמוהו שמלכלך עליכם מאחורי הגב שלכם זה לא נקרא חברות

shiepki

New member
זין

סאבלימינל אשכרה יודע לנגן על משהו? ידידות שלי ראו אותו בכלי זמר לפני בערך שבועיים בודק טראנסים באיזה סינתיסייזר

Mr Darkness

New member
חחח.. בגלל שהוא בדק טראנסים

בסינתיסייזר, זה אומר שהוא לא יודע לנגן?

or001

New member
אם שאנן אכן אמר את זה - אז הוא גם

אידיוט וגם יורק ליד שמאכילה אותו.

למעלה