הדג נחש במיי ספייס

Funky Giraffe

New member
הדג נחש במיי ספייס

היה שם דף שיהודית מאמריקה פתחה וביקשה להעביר אותו לידיים שיודעות קצת יותר עליהם וקצת יותר קרובות אליהם - ושמחתי לקבל את זה תהנו אני אזרים לשם כל מיני אקסלוסיבים וגירסאות הופעה פעם ב- כרגע יש את "פריזר", "אני הדג נחש" ו"לשחק מת" (ריפ נקי) http://myspace.com/hadagnachash נ.ב, לתשומת לב הקורא חן רותם, ברגע שתשלח לי בקשה לאישור חבר, אתה נכנס ישירות לTOP8...

chen2408

New member
אף פעם לא שמעתי את פריזר!

מאיפה זה? ומה עם התמונות מיום הסטודנט??? יפרו לי שהיתה הופעה מעולה. ואנשים ממש אהבו את "איזה כיף"

Funky Giraffe

New member
תמונות פזורות לאורך כל הפורום

פריזר - ג'ינגל ל"פריזר" תכנית בגלי צה"ל ששודרה בקיץ 2003

s h l o m p i

New member
myspace

הי,זה די מטורף מה שקורה בmyspace מישהו "מטפל" בזה???עידו????? אהבתי! רציתי לאחל לכולם הצתות מדליקות וחג שמח! איזה כיף שהקיץ מתקרב..

טיפקסית

New member
חחח שלומפ הרגת אותי אח שלי

אנ'לא נושמת חחחחחחחחחח כן עידו מטפל בזה [תקרא את ההודעה שלו חתיכת עילגוש חמוד שכמוך]. הצתות מאוחרות מדליקות הא? אז....הדלקת מדורה ואכלת מרשמלו כאילו שאין מחר? כיף שהקיץ מתקרב אין ספק! בקיץ יש לי יומולדת 20! ובקיץ אתם תתחילו את הסיבוב של בעזרת הג'אם!!!!!!!!!!!!! אתה במצב רוח טוב מה אחש'לו? תגיד-מתי אתה קופץ לטבריה קצת,קפוץ לגליל תגיד שלום. הייתי בשבת עברתי בטבריה אז חשבתי עליך יאללה אם אתה מחובר ובא לך לדבר אז.....דבר איתי

Funky Giraffe

New member
מטפל מטפל

זה באמת מטורף מה שהולך שם והיו הצתות גדולות... FIRE IT UP!!!

למעלה