הדג נחש בחינם..

Hpeople

New member
הדג נחש בחינם..

מי שרוצה ויכול להגיע להופעה של הדג נחש ב- 5.8 בבארבי ת"א וממש רוצה להגיע גם בחינם - שימו לב: "מבצע לגולשי אתר "הסקיצה פלוס" - מגזין המוסיקה של ישראל. רוצים להגיע להופעה של הדג נחש שתתקיים בתאריך 05.08.2005 במועדון בארבי ת"א ? שלחו הודעת SMS או הודעת דואר-אלקטרוני עם התשובה הנכונה ותוכלו לזכות בכרטיס כניסה יחיד להופעה." עונים על חידה ויכולים לזכות.. בהצלחה לכולם!! כנסו לאתר בכתובת : www.skp.up.co.il ותשתתפו בהגרלה.

סגול59

New member
וגם ב"השרת העיוור"

או.קיי, אז יש אתר מגניב שנקרא "השרת העיוור" והוא נחשב למוביל בתחום האינדי והאלטרנטיבה הישראלית. יש כאלה שזוכרים אותו מאוסף שירי לאונרד כהן וגם מאוסף "פולארויד מס' 1" אז השבוע "השרת" חוגג יומולדת ארבע ולצורך כך, נתבקשו כמה אמנים להקליט ברכות. אז הנה, לינק לברכות המאולתרות שהוקלטו למאורע: נמרוד לב ו-RBS הבלוזיסט דויד פרץ עומרי לוי האקוסטי רזי בן עזר האלקטרוני סגול 59 ועוד שיצטרפו בהמשך... PEACE

FunkyGiraffe

New member
../images/Emo45.gifאם כבר השרת והדג

קראו את הביקורת של לוגסי על חומר מקומי ולזוז, אחלה גבר.

FunkyGiraffe

New member
ואגב סגול

ההופעה בעיר הבירה הייתה אדירה, רק איפה החבאת את "רק הסגול"? הדגימה שלו בשיר החדש עשתה לי חשק ותחושה שבכל רגע מתחיל "רק הסגול" אז אם אתה באמת רוצה להרים את הקהל... וחוצמזה, ההופעה עצמה הייתה סבבה פלוס! מה אני בא בטענות

FunkyGiraffe

New member
הכי מצחיק שאף אחד מהשאלונים האלה

לא מדגדג אותי.. נתנו פעם חידון במומה של 10 שאלות על הדג נחש לקראת יציאת חומר מקומי והייתי אחד מ2 הזוכים היחידים למרות שבכלל היו צריכים לחלק 20 היו רק 2 שפתרו נכון P:

סגול59

New member
תשובונת+בונוס להורדה

1. קיבלתי. "רק הסגול" יחזור ובגדול. 2. קחו דקה וחצי סגולה וספונטנית: אז ככה: אז יש אתר מגניב שנקרא "השרת העיוור" והוא נחשב למוביל בתחום האינדי והאלטרנטיבה הישראלית. יש כאלה שזוכרים אותו מאוסף שירי לאונרד כהן וגם מאוסף "פולארויד מס' 1" אז השבוע "השרת" חוגג יומולדת ארבע ולצורך כך, נתבקשו כמה אמנים להקליט ברכות. זה מה שיצא לסגול, בבית, ספונטני, אחרי כמה בירות... להורדה חינם מ"השרת" או כאן, בקליק ימני+סייב אז. PEACE

למעלה