הדג נחש בהופעה מלאה!!!

Danitdu

New member
הדג נחש בהופעה מלאה!!!

הינה זה בא... האירוע שכ"כ חיכיתם לו.. הפקת העשור במועדון השברולט, חולון צוות "המושב האחורי" מציג : 18.4.08 Open Doors: 20:00-06:00 10 שנים - 10 שעות של פסטיבל !!! מופעים מרכזיים: להקת הדג נחש !!!- בהופעה מלאההה אמני ההיפ הופ ממשפחת תאקט - הצל ובוסקילז !!!! Hip Hop Zone Dj BrainDead Dj Taz Dj Bar.H Dj Or Ziv BreakDance Zone Reggae Zone עוד לא ראיתם כזאת רחבה... Alternative Zone Core Zone Metal Zone פינוקים והפתעות במהלך כל הערב:) לכרטיסים במוקדמות, יחצ"נות,פרטים נוספים וכו' דנית- 283416004 0525392446 מועדון השברולט - רח' המנור 9 א.ת חולון

Danitdu

New member
אבל..

יותר שווה בשברולט:p חחחח יש מסיבה ממש טובה ובכללי זה אירוע ממש ענק:) ועוד זאת הופעה מלאה של הדג נחש לא צריך יותר מזה=] והכל רק ב-50 ש"ח שבוע טוב:)

דניתוס יחצניתוס, הלוואיי תקבלי שיתוקוס!!!

חאלס, מסיבה זה לא יכול להיות כמעט אף פעם 'ממש טוב' רק בגלל שוולדי חבר שלי אני מכבד אותך אבל חאליק שחררו קצת מי שרוצה יבוא מי שלא לא לא צריך להתחנן

Danitdu

New member
וואלה

תודה רבה באמת על הכיבוד תקרא שוב את התגובה אף אחד פה לא מתחנן.... רק אומר את דעתו

Funky Giraffe

New member
האמת שליחצנים אין ידיים נקיות ב"דעה" שלהם

כמו שלמוסיקאים אין את אותה דעה כשהם מזמינים קהל להופעה. וזהו

hadarii1

New member
טוב אז ככה..

הילד המשתין! תתחיל להירגע לפני שאתה אומר לדנית "דניתוס יחצניתוס הלוואי שתקבלי שיתוקוס" אז תרגיע....זה שלא באלך לבוא לסמיבה לא אומר שאתה צריך לדבר אלייה ככה..לא רוצה אל תבוא בעיה שלך! דבר שני, אף אחד לא מתחנן שתבואו, אנחנו השארנו מודעה, רוצים תבוא לא רוצים אל תבואו תאמין לי שגם בלעדייך אנחנו נשיג מספיק אנשים שובואו וייהנו מההופעה.. ביי ביי!

למעלה