הדג נחש בבארבי ת"א 5.8 לא 12.8 כמו שהיה מדובר
ע עוקפת מלמעלה New member 14/7/05 #2 מהההההההההה? לאאאא! לא נכון! אני מסרבת להאמין יא לא רוצה! כל כך שמחתי שסוף סוף אני באה להופעה. 5 זה היום שאני חוזרת מקפריסין. לא נראה לי שיתנו לי ללכת בתאריך הזה. פאקינג שיט. באיזה שעה זה?
מהההההההההה? לאאאא! לא נכון! אני מסרבת להאמין יא לא רוצה! כל כך שמחתי שסוף סוף אני באה להופעה. 5 זה היום שאני חוזרת מקפריסין. לא נראה לי שיתנו לי ללכת בתאריך הזה. פאקינג שיט. באיזה שעה זה?
ע עוקפת מלמעלה New member 14/7/05 #5 לגמרי לא פסדר לי. טוב אני אברר מתי הטיסה חזרה יוצאת. אם זה בשעות נורמליות אולי יש עוד סיכוי. ומה עם מה שתוכנן לפני ההופעה שהייתה אמורה להיות ב12.7?
לגמרי לא פסדר לי. טוב אני אברר מתי הטיסה חזרה יוצאת. אם זה בשעות נורמליות אולי יש עוד סיכוי. ומה עם מה שתוכנן לפני ההופעה שהייתה אמורה להיות ב12.7?
ע עוקפת מלמעלה New member 14/7/05 #14 אוקע. אם לא יהיו פרטים עד שאני אטוס אז אני מניחה שאני אתקשר לעידו כשאני אנחת.
ע עוקפת מלמעלה New member 14/7/05 #10 נראהלי שלפאפוס. אני לא יודעת מה נסגר בסוף אבל לא היו דיבורים על נאפה.
L lioryifrah New member 14/7/05 #7 זה לא משנה... גם ה-12 זה יוצא יום שישי... נקווה שהמעבדה לא יהיה על יום שישי...
D dcb New member 14/7/05 #17 בואנה אתם קרועים זה עדיין יום שישי עדיין אותה שעה אלה אם כן יש לכם תירוץ של טיסה לחו"ל אתם שם!
A Amber68 New member 14/7/05 #18 אההה זה אומר שהיומולדת שלי יוצאת ביום שבת ?? באסה=( שבת זה יום קצר ותקוע ליומולדת
I idanri New member 15/7/05 #19 לא,לי לא משנה התאריך......... העיקר שזה ייצא ביום שישי כדי שיהיה לי איך לנסוע ולחזור.