הדג מסריח מהראש

מצב
הנושא נעול.

boaz 057

New member
הדג מסריח מהראש

הדג מסריח מהראש
אספר לכם על רגל אחת,מצפה לתגובות!!! בשנת 2003 זכאי הייתי להחתים 175 ימי אבטלה.את חלקם החתמתי,3 חודשים הייתי עצמאי וחזרתי להחתים.יום אחד קיבלתי הפניה לעבודה ונמצאתי בלתי מתאים.חזרתי והחתמתי עוד פעמיים במהלך אותו חודש.בשבוע השלישי מצאתי עבודה - ל ב ד !!! דווחתי טלפונית לנציגת הלשכה. שכרי היה שכר מינימום - פחות מדמי אבטלה. כשפניתי לבטוח לאומי בבקשה להשלמה עד גובה דמי האבטלה,הוסבר לי כי אני צריך להביא "הפניה " מלשכת התעסוקה. במחשב הלשכה מעודכן אותו מקום שאליו נשלחתי ונמצאתי בלתי מתאים. בלישכה לא מוכנים (לא ניתן ?!) לתקן נתונים. מאלצים אותך לשקר...ולרוקן את הקופה הציבורית - לקבל אבטלה --לא לעבוד. מעוניין לקבל המלצות ודרך פעולה . תודה מראש

שיר ורד

New member
אני חושב שהבעיה שלך אחרת

הדג מסריח מהראש
אספר לכם על רגל אחת,מצפה לתגובות!!! בשנת 2003 זכאי הייתי להחתים 175 ימי אבטלה.את חלקם החתמתי,3 חודשים הייתי עצמאי וחזרתי להחתים.יום אחד קיבלתי הפניה לעבודה ונמצאתי בלתי מתאים.חזרתי והחתמתי עוד פעמיים במהלך אותו חודש.בשבוע השלישי מצאתי עבודה - ל ב ד !!! דווחתי טלפונית לנציגת הלשכה. שכרי היה שכר מינימום - פחות מדמי אבטלה. כשפניתי לבטוח לאומי בבקשה להשלמה עד גובה דמי האבטלה,הוסבר לי כי אני צריך להביא "הפניה " מלשכת התעסוקה. במחשב הלשכה מעודכן אותו מקום שאליו נשלחתי ונמצאתי בלתי מתאים. בלישכה לא מוכנים (לא ניתן ?!) לתקן נתונים. מאלצים אותך לשקר...ולרוקן את הקופה הציבורית - לקבל אבטלה --לא לעבוד. מעוניין לקבל המלצות ודרך פעולה . תודה מראש
אני חושב שהבעיה שלך אחרת
לדעתי, אתה לא זכאי לדמי אבטלה כי פשוט הפסקת להתייצב בלשכה בזמן שעבדת. לאשתי היה סיפור דומה בעבר, בחודש מסוים היא היתה מובטלת בתחילת החודש ומצאה עבודה במהלך החודש והפסיקה להתייצב , מתוך דמי האבטלה בגין אותו חלק מהחודש בו היא התייצבה בלשכה, הורידו לה את השכר בגין יתרת התקופה שבה היא עבדה, אילו היתה ממשיכה להתייצב כל החודש היתה מקבלת את ההפרש האמיתי המגיע לה על פי החוק. בסעיף 176 לחוק הביטוח הלאומי מוזכרים שני מקרים, האחד בו מובטל עובד ומקבל הכנסה הפחותה מדמי האבטלה ואז הוא זכאי להשלמת הסכום לגובה דמי האבטלה. המקרה השני כאשר אותו מובטל נשלח לעבודה לא מתאימה מטעם הביטוח הלאומי ואז הוא זכאי לעיתים להשלמה גדולה יותר שהיא בגובה ההפרש בין75% משכרו המקורי (השכר על פיו חושבו דמי האבטלה) לבין שכרו החדש.

מצב
הנושא נעול.
למעלה