|הדגש|
מעב"ר

fliperit

New member
היה מרא לגמרי

אני הייתי לא מרוכזת, פליפ היה לא מרוכז וככה באמת נראה השיעור...אני הכי מבואסת עכשיו, כי בסוף שבוע יש תחרות וזה ממש הוריד לי את הביטחון...אני מקווה שמחר תהיה רכיבה טובה שתשפר לי את ההרגשה..

fliperit

New member
היה חרא! ../images/Emo10.gif

פליפ לא היה מרוכז, אני לא הייתי מרוכזת, וככה באמת נראה השיעור...ובסוף שבוע יש תחרות...אז אני מבואסת רצח. אולי מחר יהיה יותר טוב

fliperit

New member
אוי...

תפוזבל אמר לי שהראשונה לא נשלחה....מנהלות...אתן יכולות למחוק אחד מהם

cavallo

New member
סופסוף שיעור אחרי 4 שבועות

שלא הייתי בחווה...היה מצויין אבל הייתי גמור לגמרי אחרי השיעור כי יום לפני זה היה לי ריצת 5000

נמנמ באלי גם לכתובבבב

סתם רכבתי לבד... האמת שהוא היום היה מה זה חמודי.. כל היום.. רכבתי בערך 25 דקות.. והוא הלך ממש טוב.. לא רע בכלל קצת היה קשה עם כיפוף ימינה אבל הוא התרכך קצת והיה חשוב לי יותר שיאכל את המתג ויקציף מאשר שיהייה עם הראש למטה.. אבל לאט לאט הוא התרכך והלך ממש טוב בעיקר בטרוטטט
ואחרי זה קשרתי אותו לאורווה שהרגליים יתייבשו והוא עמד בשקט!! חח זה לא קורה הרבה והוא היה ממש חמודי.. שמיין שלי.. ומחר יש לי אימון קפיצות אחרי 16 ימים שלא קפצת חח
מאז התחרות בצח.. והאמת שזה בכלל לא נורא הוא השתפר בדרסז' מלא וזה הרבה יותר חשוב לי...

Shavit93

New member
לא הלכתיי=\

היה יום גשוםם קצת.. חח לא נורא... יום ראשון אני יילך..

שירלי317

New member
שעור חביב

אבל אחרי השעור נסעתי עם אמא לחמד ולקחנו שני אוכפים למדוד על קים, נסענו חזרה לחווה, מדדנו והחלטנו, נסענו חזרה לחמד (נכנסנו למחסן הענקי שם כמה ציוד איזה פחד) קנינו אוכף וכמובן ג'ל פד מגניב וארכובות והכי חשוב מסרק לדילול רעמה (אורלי..יאללה את צריכה לבוא לראות את השמנה וללמד אותי לסדר לה את הרעמה
) וזהו אחלה יום של סידורים =) אז יש לקימושקה אוכף חדיש חדש ומחודש אנגלי ממש יפה ושמו בישראל צ'אק (כן כן, אני משוגעת זה בסדר..)

שירלי317

New member
../images/Emo13.gif

כן... וואיי.. אני טסה עוד יומיים לאירלנד
ואני כל כך אתגעגע לקימי שלי...
כשאני חוזרת את ואורלי חייבות לבוא!!

שירלי317

New member
../images/Emo51.gif

עכשיו אני רק הולכת לקנות בדים ותופרת למופרעת שמיכה סגולה מגניבה וכיסוי סגלגל לאוכף =)

fliperit

New member
איזה יופי....

כמה שרכיבה אחת משנה את המצב רוח!!! הייתה היום רכיבה הרבה הרבה יותר טובה מאתמול...עשינו את אותו תרגיל מאתמול..רק שהיום הצלחתי בפעם ה-1...ויכולנו סופסוף לעזוב את התרגיל הזה. אח"כ עבדנו על החלפות והיה טוב, ובסוף עשינו ספינים. צד שמאל היה לפלוס חצי, וצד ימין ל-0..

היה שיעור ממש נחמד...=]

המ..עבדנו מאוד על להאריך את סז ושיחפש את הקשר ואת היד שלי.. ובהתחלה היה טיפה קשה אבל אח"כ היה מעולה ממש... ואז באתי למכשול בודד כשהוא משוחרר והיה נחמד מאוד..היו כמה פעמים שהוא טיפה רץ אבל היו פעמים שהיה ממש כיף והרגשתי שהוא קופץ עגול ממש ולא שטוח וזה היה תענוווג... ואז רועי אמר לי להכנס לקומבינציה..ו4 צעדים מהקומבינציה היה אוקסר...אז בטעות קפצתי אותו ורק אז את הקומבינציה חחח ולא לזה רועי התכוון... אז אח"כ כבר נכנסתי לקומבינציה ואז לאוקסר ופעם ראשונה הוא רץ אז עשינו 4 אבל מקרוב מידי...אז נכנסנו שוב והיה מעולההה... אה וגם היתה איזו קשת שעשינו 3 צעדים והיה נחמד מאוד...ולאחד המכשולים יש קורה מאולתרת כזאת של רועי..חח הקורה צבעונית עם וילון של מקלחת עליה...וזה קשור מתנפנף כזה..והייתה רוח אז קפצנו את זה מרחוק (כדי לקפוץ את הוילון גם חחח וזה היה נחמד...חחח לא ידעתי שסז כ"כ אמיץ
ובסוף עשינו מסלול של 100-110 עם סיבובים קצרים שצריך לקחת בגדול ועם אלוכסונים והיה אחלה חוץ מהמכשול האחרון שהוא ממש ממש רץ לי אליו והתפזר אז הוא סירב לי כי דיי באתי עקום...אז עצרתי אותו ובאתי בקאנטר איטי ממש ומכונס טוב טוב ואז שוב הוא רץ לי אז עשיתי מעגל ואז שוב מעגל והוא נרגע אז נכנסנו והיה אחלה..טיפה מקרוב אבל נחמד... לא מאמינה שמישהו קרא אבל לא איכפת לי..חחח נחמד לספר על שיעור נחמד=]

למעלה