|הדגש| סוף הדרך |סדגש|

S i M a N

New member
|הדגש| סוף הדרך |סדגש|

פתחתי הרשמה חדשה לתחרות! כל מי שרוצה להירשם שימלא את טופס ההרשמה: שם הזוג: גיל: למה הם השתתפו? למה מגיע להם לזכות? התחרות תתקיים בין זוגות של בנים-בנים/בנות-בנות/בנים-בנות יהיו משימות קלות וקשות הזוכים המאושרים יקבלו מכוניות ופריטים חדשים ועוד המון דברים מיוחדים! מי שכבר עשה את המשימות 1,2,3 הראשונות לא יצטרך לעשות את המשימות האלה בהתחלה |כוכב| מקווה שתירשמו |כוכב|

noa5mil

New member
אני נרשמת!!

שם הזוג:ענת ויניב פארי גיל:מבוגרים למה הם השתתפו?כי הם חושבים שהם צריכים לחזק את הזוגיות והחיבור שביניהם ואין דרך טובה מזו בשביל לעשות את זה. למה מגיע להם לזכות? כי יש להם סיבה טובה וכח רצון.. יש לי משהו להוסיף..: אני לא כל-כך טובה בסימס ובלהבין את זה אז להתחשב טוב?? תודה..

S i M a N

New member
לא בדיוק ../images/Emo60.gif

זה עוד עונה ראשונה פשוט הרשמה ראשונה

simi kaTan

New member
אה סבבה../images/Emo13.gif

עכשיו הבנתי,זה כמו בתכנית,שכל פרק היו 4 זוגות.אני צודק

mikmik000

New member
נרשמת :)

שם הזוג: אוליביה ולורי גיל: זקנים למה הם השתתפו? לורי ואוליביה, שכבר הגיעו לשיא הקריירות שלהם כמנתח מצליח ואייקונית בעולם הבידור, אימצו שתי ילדים מקסימים, והפכו לאחרונה לזקנים, החליטו שהם רוצים להכניס קצת אתגר לחייהם שכבר הפכו למשעממים, ותוך כדי גם לחדש את הרומנטיקה בניהם. למה מגיע להם לזכות? אני חושבת שללורי ואוליביה מגיע לזכות מכיוון שהם זוג נורא אוהב ונחמד, הם מאוד רציניים, אבל יודעים גם לצחוק כשצריך. הם היו זוג מאז הקולג' והם זוג נורא מוכשר בעל כל הסקילים האפשריים. יש להם המון חברים והעובדה שיצאו לפנסיה לא מזמן רק אומרת שיש להם המון זמן פנוי להשתתף בתכנית. אמנם כסף לא חסר להם, אבל הם יעשו הכל כדי לזכות, רק בשביל להרגיש אהובים בפעם האחרונה ולרשום עוד הישג מדהים לזכותם לפני שיעברו לעולם הבא. -מצורפת תמונה של לורי ואוליביה ביום חתונתם.

mikmik000

New member
מתי מתחילות המשימות בערך..?

שאני אדע מתי להכנס ולבדוק כי אחרת אני אפספס..

S i M a N

New member
את\ה לא תעשה\י 4 משימות ../images/Emo60.gif

עשית את 3 המשימות הראשונות ומשימה אחת מהגמר אבל החלטתי לעשות הרשמה חדשה ואת\ה כבר בתחרות אז לא תעשה\י את 4 המשימות הראשונות

danielle099

New member
גם אני רוצה .....

שם הזוג : לורן רייבס - מבוגרת תמי ברוק - מבוגרת למה הם השתתפו : כי הם לסביות ורוצות להעלות את המודעות להומאים ולסבביות . למה מגיע להם לזכות : הם לסביות ואם הם ינצחו הם יתפרסמו . הם רוצות להתפרסם כדי להעלות את המודעות .

למעלה