|הדגש|ל|סדגש|וח מודעות..

ladybug 007

New member
|הדגש|ל|סדגש|וח מודעות..

האא.. לא מצאתי את ה- ל.. אז פשוט הדגשתי את זה.. וסליחה שאני פותח אחד חדש, שפוט יש לי משהו להגיד, וגיא יכעס
אם אני ארשום את זה בתור הודעה ראשית.. אז הנה, אני אט אט לומד.. נא לשרש/לשרשר לכאן כל הודעה שהיא אוף- טופיק..

ladybug 007

New member
אוי, לא יצא לי!

לא ידעתי שאי אפשר להדגיש את הכותרת.. לא נורא.. הבנתם את הרעיון.. בכל אופן, אני ראשון
המורה שלי מגישה אותי על 83 לבגרות בכימיה!! יאאאא!!! אני מחר אשכנע אותה להעלות זה ל- 85.. למרות שהיא העלתה לי מ- 79 ל- 83.. אני ממי היא.. וגם יש לה ריח לא כל כך טוב מהפה..

לירונר

New member
|גייז| סיפרתי לידידה שלי היום ~../images/Emo70.gif~

זה היה כל כך לא צפוי, היא סיפרה לי משהו אישי עליה ולמרות שמה שהיא ספרה לא היה שווה לסוד שלי- ספרתי בכל מקרה... אז היא עמדה באמצע הרחוב איזה דקה או שתיים עם פה פעור, אבל בהמשך היא דווקא די עיכלה את זה... והיא אפילו התחילה לשאול דברים.... ועכשיו כל העולם הולך לדעת- כי סיפרתי את זה לה
למ´ ~
~

לירונר

New member
איריס ~../images/Emo70.gif~ שנים לא ראיתי אותך ...

טוב... אולי חצי שעה

ladybug 007

New member
זה הפך להיות מסורת..

שאת רושמת הודעות רק בלוח מודעות..

Merav85

New member
לירון!!!! אני?? מלשנית?? ../images/Emo2.gif

אני ממש
ממך.... אני לא יגיד את זה לאף אחד... אל תהיה
העלבת...
בכל אופן.... אני מברכת את עצמי בביקורי זה לפורום זה..... (אתה חייב להראות לי הודעה מסויימת, זוכר?) אני אוותר על השוקוצ´ינו... זה בסדר...
באביי, ה- מ´ של לירון...

dodobird

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

כולם מביאים את כל החברים שלהם מהשכבה! אולי גם אני אביא

spainbar

New member
האמת שלא, כי הם לא מגניבים כאלה

אתה יודע, כאילו שוואו..... אבל you read my mind - התכוונתי לרשום מקראמה אבל פחדתי שיצחקו עלי... :} ס´

ladybug 007

New member
יאא..

אז אולי אני אביא את החברים המ-גניבים שלי מחוג שח מט

ladybug 007

New member
האא.. זאת את!

לירון סיפר לי עליך.. כאילו, לא סיפר סיפר, סתם סיפר.. קיצר, הוא אמר לי משהו עליך (לא רע, סתם משהו..) NEWAY, תהני פה..

Merav85

New member
היי, נעים מאוד. ../images/Emo24.gif

לירון סיפר לך משהו עליי??? מה?
(אני סקרנית מטבעי, עזוב...) אני מה זה הייתי המומה כשהוא אמר לי....
עכשיו אני מעכלת.... טוב... עיכלתי כבר... תודה על ה "תהני פה"... :) ביי, מירב

ladybug 007

New member
מה הוא סיפר לי..

האאא.. לא זוכר, סתם משהו שולי, משהו בקטע של "דרך אגב.." לא זוכר מה זה היה.. אבל זה לה היה רע.. ובקשר לעיכול.. (
אני צריך להכין עבודה בביולוגיה בנושא..) אני רואה שעיכלת את זה די מהר.. אני לא מבין את לא ראית את זה קודם.. "שמתי עכשיו מרה.. יש לי ציפורנים ורודות וארוכות!"
הכל מאהבה, לירוני.. הכל

Merav85

New member
זה נראה לי חשוד כש....

הוא התחיל להגיד "וואו! יש לי רגליים של כוסית!" או "אני חושב לעשות גבות!" ממממ.... הרמתי גבה והבלגתי אבל לא חשבתי שזה עד כדי כך...
מירב

למעלה