הדבר הטוב הבא ...

BlogTV Police21

New member
רועי, אתה ילד גדול :) תבקש יפה :)

אני בטוח שיש כאן מספיק אנשים ויהיו מאושרים לעזור לך :) שי פוליס21

BlogTV Police10

New member
נראה לך שאני הולכת לבשל משהו

המצב גרוע אין זמן

BlogTV Police16

New member
בחוף באשדוד?

כאשדודי אני מבין עניין. אין מצב לתפוס כסאות פנויים כי תמיד עושים שם על האש.

BlogTV Police18

New member
אפשר בחוף הים בראשל"צ

יש יאמבה מקומות ישיבה יש גם דשא אפשר לשבת שם יש שם אבטחה חבל על הזמן אפשר לתכנן משהו

BlogTV Police21

New member
טוב... אז רובנו סיכמנו ...

עכשיו נותר לדבר עם ענת לגבי עזרה מתפוז, אם בכלל, זמן והיכן ניתן לעשות את זה. זה בטיפול, המשך יבוא... שי פוליס21

BlogTV Police21

New member
דעתי לגבי המיקום...

לא נראה לי מתאים להביא כל-כך הרבה אוכל להרבה אנשים ועוד לעשות את זה במקום כל-כך לא נוח כמו חוף הים או על דשא מקורב לים... אני אישים חושב שזה צריך להיות בבית של מישהו. אני מוכן להיות הראשון שמנדב את ביתו (ברעננה) למען האירוע. אומנם קטן, אבל מקסים. שי פוליס21

BlogTV Police21

New member
תגובה בילתי רישמית של ענת...

תפוז אינם יכולים לעזור לנו כל חודש וזה מובן. אנחנו לא נחכה לתפוז הפעם. אנחנו יכולים לעשות את זה בעצמנו! הנושא: "ערב מאכלי עדות" המיקום כרגע: אשדוד, חוף הים. התאריך: אמצע מאי. הכיבוד: אוכל יהיה בשפע. אני מבקש להעביר אליי (שירשור להודעה הזו זה טוב
) מה אתם יכולים להביא. אני אכין רשימה ונראה מה חסר ואיך אפשר להשלים (אם נגיע לכזה מצב בכלל). המטרה: לעשות F***ing Fun!!! אוקיי
אודה לכם על התייחסות מהירה. שי פוליס21

Queenati

New member
רעיון מעולה!!!

אני אישית בעד אוכל
כפי שכבר הספקתם להבין... בכל מקרה, לדעתי כל אחד יביא איתו משהו - נעשה חלוקה של אוכל, שתיה, כלים, קינוח וכו', חוף הים נשמע מעולה!!! ושמעתי דברים ממש טובים על החוף באשדוד או ראשון - לא כל כך משנה, הכי חשוב - האווירה!!!

BlogTV Police18

New member
שי וענת וכולכם

רק שהמפגש לא יהיה בימים של יום העצמאות יום הזיכאון וכך האלה- בשבילי אלו הימים הכי הכי הכי עמוסים שאני לא יהיה על המחשב בכלל.בגלל המשא"ז רק לידיע כי אני ממש רוצה להגיע

BlogTV Police30

New member
אני ראשונה?

אני אביא לכם עוף בסגנון ההודי ואורז צהוב, לא לבעליי קיבה חלשה , תדאגו להרבה מים

למעלה