הדבר הטוב הבא ...

BlogTV Police21

New member
הדבר הטוב הבא ...

שלום שוטרים יקרים... רובנו עוד לא הספקנו לשכוח את הזמן הטוב בבאולינג. חלקינו כבר לא יכולים לחכות לפעם הבאה.. וכאן אני מביא לכם את הרעיון שהגינו, רונית ואנוכי. ברצוני להציג את "ערב מאכלי עדות". כל אחד יורשה להציג, כאן, את העדה שלו (אני מקווה שכולם גאים בעצמם!), ולומר לנו מה הוא יכול להביא ל- "ערב מאכלי עדות". אנחנו נסכם את כל הנושא הזה ונעביר את זה לטיפול מאוחד. להמשך פרטים ואפשרות עזרה מתפוז, נשמח לשמוע את ידידתינו, ענתוש :) רעב, שי פוליס21 נ.ב. זה בגדר המלצה בלבד!

BlogTV Police2

New member
בעדה שלי מביאים

את המשפחה

BlogTV Police10

New member
יש לי רעיון יותר טוב

מכיוון שאני לא אוהבת שום מאכל אז בואו נעשה על האש בחוף הים באשדוד

BlogTV Police36

New member
../images/Emo39.gifרעיון אחלה

הרעיון הוא נהדר..........אבל למה דווקא בחוף אשדוד?....... אפשר קצת יותר קרוב בקיצור......רעיון נהדר ומקבלת אותו בשמחה

BlogTV Police10

New member
מה פיתאום!!!!!!!

הגעתי לרמת גן הגעתי לנתניה הגעתי לת"א ורק בשבילכם
עכשיו תורכם לבוא אליי, אחלה מקום באשדוד יש שולחנות יש דשא בלי לחשוב יותר מדיי, תארזו את החפצים אפשר לקבוע לעוד חודש

BlogTV Police37

New member
אני דווקא בעד

נשמע אחלה, יהיה בטוח טעים (בעבע, סביח) וככה להכיר ת'אנשים בלי רעש מסביב של רמקולים וכאלה (ובתור אחד שלא היה בבאולינג....)

BlogTV Police21

New member
מי שבא לערב "מאכלי עדות" (בינתיים):

קובי, טליה, רונית, שי, משה, שלמה ועוד....

BlogTV Police21

New member
גם ...

אבי ועופר... סה"כ 8 אנשים עד כה. הדרוש, ממתין להסכמתך (יש מצב לעשות את זה באשדוד !!!)! אצלך בבית :) מתאים?

BlogTV Police30

New member
נשמע טעים

על האש אפשר לאכול בכל יום כמה שבא לכם , אין בעייה שבמפגש יהיה גם על האש ומי שבא לו דווקא על האש יכול לאכול , תהיו קלילים , תזרמוווווווו

BlogTV Police21

New member
רונית !!!

כל הכבוד !!! על האש בהחלט אפשר כל יום... מאכלים מעדות שונות זה משהו מיוחד ושיכול להיות מאוד מגוון ונעים. שי פוליס21

למעלה