הדבר החשוב ביותר.

הדבר החשוב ביותר.

פעם באיזו הרצאה ששמעתי, אמר האדם שסיפר את סיפור חייו משפט, משהו כמו: גם הפרט הכי קטן שנראה שולי, יכול לדפוק עסק שלם אם הוא לא מתקתק נכון. על פניו זה נשמע נכון וכולנו מכירים את זה. כולנו כמובן גם יודעים את זה. מה שקורה זה שהלכה למעשה לא תמיד מקפידים על הפרטים הקטנים. לפעמים הפרטים האלו נראים לנו כל כך זניחים שחבל להוציא עליהם אנרגיה מכל סוג. שאלה: מה לדעתכם הפרט החשוב ביותר שיש לשים עליו דגש כשבונים גן. כשמתכננים גן. כשהגן עדיין ברמת הרעיון. תכנונים על הנייר. אני יודעת שלכל אחד יש מלא דברים שנראים לו החשובים ביותר. לכן אני מקשה ומבקשת רק דבר אחד. כך יהיה שיקול לכאן או לכאן בבחירת הפרט המסויים הזה. ואני אגב חוזרת מהחוויה הכי מדהימה שיכולה להיות בעולם. עם המון חוויות חברתיות, ספורטיביות ונפשיות. אין ספק שאקח מזה מטענים חיוביים לכל החיים. תודה לכל העונים.

../images/Emo24.gif איזה יופי שאת כאן - ספרי!

מרחב פתוח ונעים בסביבה נעימה ובטוחה - הגן הפיזי. אם זה שלב קודם - אם אין גננת עדיין, אז גננת שמתאימה למה שאת רוצה שיקרה בגן. תכונה בולטת אחת (אם להמשיך באותו קו) אוהבת ילדים = יכולה להכיל אותם מי פותח גן?

חשוב בגן שיהיו בו פינות נסתרות

שיהיו בו צמחים שיוצרים מחיצות ופינות ומחילות. ושיגדלו בו בחורף צמחי בר טבעיים- חרציות ופרגים וסביונים ומקור החסידה וצנון בר ורגלה... שהגינון לא יהיה דורסני ולא יעקור כל ציץ "שוטה".

מחילות.../images/Emo45.gif

אהבתי אהבתי אהבתי!!! וזה גם מעלה בי רעיון של מנהרות ולא רק מחילות. כמובן עם כל הבטיחות שמסביב וסביבה משתנה מידיי פעם. רעיון אדיר. מחילות ומנהרות. גדול

עוד דברים לגן

אמי פיזיותרפיסטית, ובעבודה יש לה כדורי גומי גדולים וגמישים שאפשר לשבת עליהם ולהתגלגל וזה נורא כיף. -טלסקופ -זכוכית מגדלת -פינות האכלה לציפורים, וגם אמבטיית ציפורים שהם יכולות לשתות ולהתרחץ בה. - אקווריום - לברדור - עצי פרי! גינת ירק! (לחוות שאוכל גדל באדמה ולא במקרר)

למעלה