הדבר החסר

מיKה

New member
הדבר החסר

או "המשהו האחר" שאין לנו עכשיו ובעצם יעשה לנו הכי טוב בעולם. מה אתם רוצים הכי הרבה שיקרה היום, מחר, עוד שבוע? ואם ישנה את התחושה של חוסר מנוחה, איך נשנה אותה? נכין רשימות? נגלוש באינטרנט? נפגוש אנשים חדשים? נחפש אהבה אחרת? טובה יותר? גדולה יותר? חושבים ששם התשובה? או שהיא עמוק יותר בפנים? ואם בפנים, אז היכן בדיוק? מה? מה אנחנו מחפשים ורוצים אחרי שעברנו כל כך הרבה תהפוכות. מה יגרום לנו לשקט ולשלווה? כמה סימני שאלה... כבד לכם? גם לי, אבל לכו עם זה, אולי נגיע למשהו היום.

R a c h e li

New member
כל כך הרבה נעלמים....

משוואה מורכבת מידי........
לחיות פשוט פשוט לפחות לנסות לא לחפש מה חסר או מה צריך אלה להנות ... אבל אם יכולה בכל זאת לסטות מהגישה שלי ממממממממ איטלקי לאטיני עם עיניים ירוקות ו.....חחח יעשה לי את זה...

מיKה

New member
נעלמים ומשוואות מורכבות

להגיע אל תשובות שקרובות לליבנו,זה חלק מהכייף לא? וכשאת כותבת להנות, לי חסר קצת תוכן. אפשר להנות לרגעים לשעות, אבל עם מה אנחנו נשארים בפנים בשאר הזמן?

R a c h e li

New member
אההההההההה....

להנות זה ללקק גלידה ולא לחשוב ממה היא עשויה ומה היה מוסיף כדי שתספק אותי באותו רגע..... פשוט פשוט וואללה בא לי גלידה
למה כשחושבים הרבה כואב הראש ובאמת לא רוצה להעמיק כי הבנתי שתשובות רבות קיימות לאין סוף כיוונים אז המנטרה שלי זה להנות
באותו רגע עם התוכן שקיים לאותה שניה.... עשיתי חישוב נישאר לי 47.5 שנים לחיות אז לא מבזבזת זמן

לחשוב זה...

מחלה.. כמה פעמים המחשבה תקעה אותנו באמצע הדרך... כל פעם שבא לחשוב... לחייך הנוסחה עובדת.... יש זכויות יוצרים

naama78

New member
מנסה...

למרות שבאמת כבד לשעת צהרים... הכי טוב בעולם? לא מאמינה בזה... לא מאמינה שמשהו יעשה את זה... התשובה אכן עמוק עמוק בפנים, כי כבר יודעת שהאושר לא כל כך תלוי בגורמים חיצוניים. אבל, בוודאות יודעת מה רוצה מאוד... רוצה שקט כלכלי, רווחה כלכלית, בריאות לי, לילדי ולאהוביי, רוצה להתגבר על פחדים, על טראומות, להניח מאחור משקעי עבר כואבים, לאהוב את הצלקות, להתידד עם הזכרונות, להשלים עם מי שצריך ועם מה שצריך, לקבל את עצמי כמו שאני... להמשיך לאהוב, להיות נאהבת... וזו, בינתיים, רשימת המכולת שלי....

זה דיי אישי..

לי למשל עצם הגרושין השאירו המון שקט ושלווה, והיו עוד דברים. אבל זה אינדיבידואלי, כל אחד צריך לפשפש בנפשו כדי למצוא את הנקודה שתביא לו את השקט והשלווה והאושר.

shemesh22

New member
מיליון דולר בייבי....

הכי חסר לי:) אבל ברגע של פילוסופיה לשעת צהריים חמה זו, חושבת שסבלנות לתהליכים (טלה..סיפוקים מיידים) ובעיקר להפסיק את המלחמה, את הזמזום הכמעט תמידי בראש בין קצה אחד שלי לבין הקצה האחר... פשוט להיות, לעשות, להנות, לאהוב ולטעות ולהפסיק את הרעש הזה. כל השאר כבר יבוא מעצמו כשיגיע השקט המיוחל והוא בוא יבוא, אני יודעת.

מיKה

New member
הזמזום הזה

כמו לכל תהליך,גם בשבילו צריך סובלנות. ולא חושבת שהוא באמת אי פעם נפסק. אבל אפשר להקשיב לו לפעמיים, בכל פעם עוד קצת, עד שהוא הופך פחות מעיק. כי לפעמיים הוא מסמן לנו שצריך למצוא היכן אפשר לעשות לעצמנו עוד קצת טוב, ככה לנשמה.

deena

New member
החתיכה החסרה (של סילברסטיין)

כמה פעמים קראתי, וכמה פעמים מצאתי שם עוד משהו שלא ראיתי קודם. פשוט פשוט אבל מבטא המון דברים. כל הזמן מחפשים. ואז מוצאים. ואז מגלים שבעצם יש עוד שחסר. ומחפשים שוב. ומתייאשים, ומתחילים שוב. וחושבים: הנה מצאתי! ומתבדים. וחוזר חלילה, עד אין קץ. אמרו לי, שזו תכונה של מזל תאומים. תמיד לרצות עוד, אף פעם לא להסתפק במה שיש, תמיד לשנות כיוון ולחפש. לא יודעת אם זה נכון, אבל זה מאוד מתאים לי. חור אחד גדול היה לי. חור שאני צמצמתי מאוד. חור שאני מנסה למלא, ולא באוכל. בדברים אחרים. (זה לא מונע ממני להיות רעבה כל הזמן, אבל זה גורם לי לחפש את המילוי במקומות אחרים, ולא במקרר דווקא. וזה קשה לאללה) שקט ושלווה עוד לא מצאתי. אבל הרבה יותר שקט ושלווה לי מאיך שהיה קודם. הרבה יותר מחוייך, אופטימי. יודעת שיש עוד, ושאני אמצא את השאר מתישהו, כשיבוא הזמן שאמצא. ויש דברים שבאים מעצמם, לא תמיד חייבים לחפש. ויש דברים שאני עוברת לידם, בלי לשים לב אליהם בכלל, ולא מבחינה שזה דווקא מה שהכי הייתי צריכה. ויש דברים שאולי לא אמצא אף פעם, כי אני לא מחפשת במקום הנכון, או שאני בכלל לא יודעת שאני אמורה לחפש אותם. וזה לא נורא כל כך. אוי, החיים קשים. ומוסבכים. ונפלאים, ומעניינים. שווה להיות פה, בעולם. יש מה לראות מסביב.

הבנה,קבלה,והשלמה עם כל מה ש....

מתרחש בחיי.עושה אותי לאדם מאושר ושלם
להפוך כל חויה לשיעור.ותמיד להיות בנתינה מאהבה
והכי הכי הכי חשוב יקירתי לשרשר נכון

מיKה

New member
עכשיו תבדקי עם שירשרת נכון.

ולא שזה מה חסר בחיים או הכי חשוב. אבל גם שיעור

מיKה

New member
כן

מחפשים, מוצאים,הולכים במעגלים עושים סיבובים ואז מגלים שהתבדנו... וחוזר חלילה... עד שמבינים, שהחיפוש מסביב הוא מיותר. מפני שהכל מתחיל ונגמר במה שיש בתוכנו פנימה. והיכולות למלא את החללים שנפערו נמצאים רק שם. וכמו שכתבת, לקבל את החיים על מה שגלוי ומה שנסתר, עם כל האופטימיות שאפשר לגייס מתוכנו, זו כבר סוג של שלווה.

מחפש תשובה

אחת לשנה בערך, אני בוחרת בדרך אחרת, מתוך אמונה/תקווה שהיא תהיה האחת. "הו ,אני מחכה כאן הו ,אני מחכה כאן" אחת לשנה בערך.. וביום ראשון סיימתי דרך נוספת שקיוויתי כי היא תהיה האחת. "אשרי האיש שיש בו אלוהים כי את שלי אני מזמן כבר לא מוצא" אחת לשנה בערך...

הקרדיט לציטוטים

מחפש תשובה הו ,אני מחכה כאן הו ,אני מחכה כאן אשרי האיש שיש בו אלוהים כי את שלי אני מזמן כבר לא מוצא שכחתי לתת קרדית ליהודים המדהימים.

מיKה

New member
אשרי האיש

שיש בו את הכוח להמשיך ולמצוא דרכים חדשות. ויודעת שלך יש.

vered 37

New member
אצלי....

ואני מסתכלת על זה מנקודת מבט של משאלות... שקט ושלווה..שנים מחפשת ולא מוצאת.. שהילדים יהיו מאושרים.. ללכת בבוקר לעבודה ..מעניינת כמו שאני חולמת... שמישהו ילחץ על כפתור ואז אוכל להרגע מחוסר המנוחה שבי.. לעשות RESTART ולהיות קצת שונה..אחרת..נקיה מרעלים... שיום אחד ככה סתם בלי תכנון מוקדם... אעמוד בתור לקנות קפה ...ואיך שאסתובב אתקל בו ..אדרוך לו על הרגל וכל כך אצטער.והוא יביט בי ..ויבין שיש בי כל כך הרבה נתינה... אמיתית ..נקייה . רק כל חיי נתתי אותה לאנשים הלא נכונים. והוא ירצה לקבל אותה ממקום אמיתי בלי משחקים... לאהוב את עצמי ...לפרגן לעצמי.. לקנות המון אמון במכולת ולהחדיר אותו עמוק ללב..כי הוא נאכל מזמן. למצוא את החתיכה הקטנה של שמחת החיים שהלכה לאיבוד וצללה למעמקי הים...ועל מנת למצוא אותה חושבת שאאלץ לשחות הרחק הרחק..להשקיע מאמצים רבים וכשאמצא אותה זה יהיה נפלא מרגש מעין תחושה של התחדשות. ולפינלה... להאמין שיש חיים אחרי...

למעלה