הדבר החם הבא בתחום הרדיו בארץ!!

הדבר החם הבא בתחום הרדיו בארץ!!

לכל מי שלא ידע או שמע, היום מושיקו שטרן הכוכב הענק שלנו מתחנת הרדיו "קול הים האדום" שבאילת וחבר אצלכם בפורום שידר ביחד עם דידי הררי בתוכנית שלו. הוא העביר ושפט בתחרות השוקו הגדולה שנערכה בפונדק יוטבתה. התחרות היתה מושקעת מאוד מבחינת כל הגורמים המעורבים בה, ומושיקו שטרן כיאה לשדרן רדיו ברמות הגבוהות ביותר העביר את התחרות על הצד הכי טוב שאפשר הוא היה מקצועי ביותר,זורם,מצחיק ומשעשע וגרם לנו המאזינים ואפילו לדידי הררי עצמו לרוות נחת מהקסם ומהאישיות הכובשת שלו והצדיק את ההתעקשות של דידי לבחירתו כפרטנר לשידור ואף עלה על הציפיות שגם ככה היו מאוד גבוהות. ואני אומרת לכם שיבוא יום בעזרת השם שלא יהיה אחד בארץ שלא ידבר ויכיר את מושיקו,הוא הולך להיות הדבר החם הבא בתחום הרדיו בארץ!! כי בשביל שדרן ברמות של מושיקו אפילו השמיים הם לא הגבול!! אז המון המון בהצלחה מושיקו שטרן ומי יתן שבבוא הזמן בעזרת השם באמת תזכה להגיע למעמד ולהערכה ששדרן ברמות שלך כל כך ראוי להם!!

אולי...

אולי תספרי קצת על התחרות עצמה, במה מדובר? האם היא שודרה במסגרת הסינדיקציה של תוכניתו של דידי הררי?

אני מסכים עם מה שאמרת!! מושיקו...

קבל ממני עוד פירגונים, אתה בנאדם מדהים! מגיעות לך כל המילים הטובות שאפשר לתת!!! יש בך המון קסם ואתה פשוט יודע לעשות רדיו!!! שיהיה בהצלחה בהמשך!! חזק ואמץ! תאזין ותאזיני לליאור זיני, אבל גם למושיקו שטרן...

כל הכבוד לך צונץ' !

אחלה שידור הבאת ואני יביא לך את ההקלטה של הפריצות שלך כפיים לעקב !!!! כפיים לצונץ' !!!! חחחחחחחחחחח

מושיקו שטרן השדרן של המדינה../images/Emo47.gif

מושיקו שטרן בן אדם מקסים ושדרן רדיו ממדרגה ראשונה מדהים ומקצועי ביותר שהמוןןן שדרנים יכולים רק ללמוד מימנו והרבה על אך עושים רדיו באמת איכותי וברמה גבוהה!! ישר כוח מושיקו יא
והמון המון הצלחה בהמשך!!

Joe the wolf

New member
למאוהבת

פעם משה דיין התארח בבית-שמש. ראש המועצה דאז השתפך על דיין בערך כמו שאת משתפכת על שטרן. בשלב מסוים נמאס לדיין, הוא דפק על המיקרופון ואמ: בליחה אדוני, מי אני הם יודעים אולי תספר להם מי אתה! מקווה שמבינה את הרמז - אגב מושיקו שטרן משלם לך על המחמאות הללו? סתם בשביל הגילוי הנאות. ג'ו

אילתי11

New member
ג'ו הזאב..

תתפלא יש אנשים שבאמת מחמיאים מהלב ולא רק מהכיס! מושיקו אכן שידר עם דידי בסינדיקציה לכל התחנות ועשה את העבודה בצורה מושלמת. ד"ש לראש מועצת בית-שמש.

ludin102

New member
רדיו קול הים האדום../images/Emo127.gif

היום חזרתי מחופשה באילת ויצא לי סופסוף להאזין לתחנת הרדיו הנהדרת קול הים האדום. בנאדם נורמלי נוסע לאילת כדי לנוח ולבלות אך לא אני, אני ישר מתיישב מול הרדיו ומתיל להאזין לתחנות שונות על הסקאלה. המטרה הראשונה שלי הייתה לנסות ולתפוס את התכנית של מושיקו שטרן אך לצערי הרב לא יצא לי להאזין לה, אך היום בבוקר האזנתי לרדיו קול הים האדום וראיתי בדיוק איך תחנת רדיו צריכה להיות. כידוע תושבי אילת חסמו את כביש הגישה למסוף טאבה (אני הצלחתי לברוח משם רבע שעה לפני) ובדרך חזרה לתל אביב האזנתי ל- 102FM אילת ושמעתי איך תחנת רדיו צריכה להיות משדרים מהשטח מביאים את הקולות וראיונות ומקדישים הרבה זמן שידור למאבק של תושבי אילת מול פקידי האוצר. כל תחנות הרדיו צריכותללמוד מן התחנה הזו איך עושים רדיו ואיך באמת איכפת לה מהתושבים. מושיקו בתור נציג בפורום הזה קבל ח"ח לתחנה שלך!! יש לך עוד מאזין אינטרנטי לתחנה

Joe the wolf

New member
לא קונה

מצטער, לודין, גם את האותנתיות שלך אני לא ממש קונה. גם אני הייתי זה לא כבר בחופשה באילת וגם אני האזנתי לרדיו 102 FM. אז ככה, הרדיו המקומי בהחלט מצטיין בבינוניותו. (לא כולל כמובן תוכניות הסינדיקציה שאותם יש מי שאוהב ויש מי שלא). מי שאולי טיפה מבין ברדיו היה מצפה שתחנת רדיו בעיר נופש מרוחקת כל-כך, שבה קשה לקלוט תחנות אחרות תהפך לתחנת "קאלט". זה לא קורה לצערי. אולי בגלל שיותר מדי גורמים אינטרסנטיים השתלטו עליה ואולי מסיבות אחרות. הייתי בחופשה - ובוודאי לא עשיתי מחקר סטטיסטי - אבל שמתי לב שאפילו שורה ארוכה של פאבים נחשבים על החוף משדרים במשך היום משום מה את גלגלץ. בשתי מילים: לא כצעקתה. דבר נוסף ששמתי לב אליו ולא קשור לרדיו: ההנחה במע"מ כלל וכלל לא מגולגלת אלי, התייר. אם כבר היא נשארת בכיסו של איש העסקים, בעל בית המלון או בעל המסעדה. נכון, בעזרת "פקידי האוצר" הוא לוקח ממני רק פי שניים ולא פי שניים וחצי ולכן הוא בלחץ כי אם "פקידי האוצר" יתעקשו לבטל את הפטור, יודע איש העסקים המקומי כי אם הוא יעלה מחירים אז בכלל אף אחד לא יבוא לאילת היקרה וימשיכו הלאה לסיני (ולכן חוסמים אותה כנראה). אז למה לאילת מגיע יותר משדרות? אופקים? באר-שבע או קריית שמונה? למה??? לכן אני חושב שגם אתה לא ממש "תייר מזדמן" אלא אינטרסנט. ג'ו דה וולף (שאוהב אך ורק.....לצלול באילת).

סנטה

New member
מושיקו בהחלט מלך !!

מהיכרות אישית - בערך איתו . אני מסכים. אחד השדרנים היותר טובים ברדיו קול הים האדום.

תודה !! היה לי כיף..

לקרוא את המחמאות. למדתי המון. דידי הוא בהחלט אחד שאפשר ללמוד ממנו ומהדרך שהוא עשה עד לפסגת הרדיו הישראלי. אני מאוד מקווה שנעשה דברים נוספים ביחד. השמיים הם אכן הגבול. תודה לכם על המחמאות! וחג שמח..

ludin102

New member
תגיד מושיקו...

מה נגמר בסוף עם השביתה???? ומתי נפתח הכביש??? אני ברחתי משם מוקדם ומסקרן אותי לשמוע איך נגמר?? תודה מראש

למעלה