הדברת -אורי כדורי

הדברת -אורי כדורי

אז ככה- אני גרה בבית ערבי (מדהים!!!) יש פה המון אורי כדורי ריססתי וזה לא עזר- אפילו בקינים שלהם - ללא הועיל. אני מסיימת לשטוף את הבית ואיך שאני נכנסת לחדר (עם נעליים ביד (-: ) אני רואה איזה אחד שצץ משום מקום והולך לו בשלוות נפש כאילו הוא זה שמשלם פה את השכירות... האם יש לכם רעיון, עצה, פתרון?????? תודה על כל תגובה!

לשים רשתות על החלונות, הם נכנסים מבחוץ

אגב היתה כתבה שהם הגיעו לארץ אחרי נתק של כמה שנים. כנראה התגעגעו הממזרים....

זה לא לעניין לשים רשתות על הכל החלונות-

זה בית ערבי. בכל מקרה גם את זה ניסיתי- את החלונות שאין בהם רשתות לא פתחתי תקופה ארוכה וזה עדיין לא עזר. אבל תודה על הנסיון לעזור.

תנסי לפזר "מקסי גארד" באיזור הפתחים.

תכשיר גרגירי להדברת חרקים זוחלים בגינה. התכשיר הרבה יותר בטוח מהזרחנים האורגנים. ניתן להשיג בהום סנטר, הגרעין, משתלות וכ'..

avi5199

New member
פשוט גלגלי אותו החוצה, הוא לא מזיק.

אורי כדורי היה כאן לפנינו ויהיה כאן אחרינו, זה אחד היצורים העתיקים ביותר על פני כדור הארץ. קצת כבוד לזקנים.

זה מה שאני עושה

כבר המון זמן. אבל זה לא נחמד במיוחד לגלגל אורי כדורי חודשים ע"ג חודשים כל יום כל היום.... ואם זה אחד היצורים העתיקים ביותר ע"פ כדור הארץ ואתה כל כך מתעקש על קצת כבוד לזקנים- אז אולי כדאי שאני פשוט אעזוב את העולם. הרי הם היו כאן לפנינו- הנמלים שאני דורכת עליהם בלי כוונה כל יום- בכמויות, וכל שאר מריעין בישין למיניהם שבגלל היותנו בני האדם בעולם - הם נכחדים ונעלמים... אז מה אתה אומר, יש לך רעיון איך לעשות את זה בלי לפגוע בהם, כמובן???

למעלה