הדברן והדג

הדברן והדג ../images/Emo19.gif../images/Emo17.gif

מי יוזם בד"כ אצלכם בקשר נוכחי או בעבר שיחות על הזוגיות, או אפילו סתם ככה על היום שהיה, פילוסופיה וכו'
מי מדבר יתר אצלכם בקשר- מי הדומיננטי בשיחות

A d i 23

New member
הרגת אותי עם הכותרת ! ../images/Emo6.gif

כי אני שילוב מוזר של שניהם.. לפעמים אני לא סותמת את הפה אבל לרוב אני בתפקיד ה
או כמו שאחרים קוראים לזה, משחק השקט וצריך לסחוט ממני את מה שרוצים לדעת או את מה שאני רוצה להגיד.. וזה לא טוב !

זכוכיות

New member
בקשר עצמו? שנינו חפרנים...

כלפי חוץ, עם אנשים אחרים, אני נורא שקטה, והוא נורא רועש. אבל בקשר עצמו, ביננו, אין הבדלים משמעותיים.

elena20

New member
תלוי במצב רוח, לפעמים אני לא יכולה לסתום

את הפה, מדברת בלי הפסקה
, כנ"ל לגבי בן זוג שלי.

תגובה

אני מאמין בדבור. אני משתדל לדבר הרבה על דברים חשובים, בעקר החשובים לקשר כלומר דברים רגשיים והתענינות רגשית. דבורים אחרים יכולים לנבוע מענין אינטלקטואלי בדברים. לא כל-כך חשוב כמה מדברים, כמו על מה מדברים ומה אומרים.

Cyndi

New member
בד"כ הוא יוזם..

והוא הדומיננטי, אבל גם בי יש מאגרים לא קטנים... כשהוא מתחיל, אני תמיד משתפת פעולה, כמובן.. או במילים אחרות, אני בד"כ
, אבל אם לוחצים על הכפתור הנכון ונותנים לי ספייס, אני מסוגלת להיות בור ללא תחתית.... בתוכי אני מדברת בלי הפסקה..

d i n d i n i

New member
בדיוק דיברנו על זה..

לפעמים בלי שום מודעות מצידי אני משתתקת , לא מדברת על דברים שמפריעים לי.. ואין לי הסבר לזה והא נורא רוצה לשמוע מה יש לי להגיד.. ולפעמים אני חושבת שהוא מדבר על הכל יותר מדי..חחחח אבל בעינייני היומיום אנחנו שווים אבל אני נוטה לקשקש הרבה יותר.. והוא אוהב אותי על זה.. אני מקווה.. נכון מאמי? מאמי?

למעלה