הדברה

הדברה

ניצנים נראו בארץ וגם הג'וקים מתעוררים, עת אביב הגיעה. ולענייננו: עד עכשיו גרנו בדירה, לא עשינו הדברה חיצונית רק הקפדה על ניקיון, סילוק זבל ופיזור של חומר הדברה (אבקה לבנה של כימגת, אני חושבת) במקומות ניסתרים, לחים וחשוכים כמו מאחורי המקרר וזהו. זה הספיק. ועכשיו יש בית, יש גינה ויש חיות קטנות כמו חיפושיות שחורות, צרצרים ו...גו'קים שעלולים לבוא לבקר. הגיעה העת להדביר, ומראש. נא הצעות מי שיודע. יש לנו את המיכל לריסוס שקנינו בהגרעין. יש להם חומר נוזלי להדברת קרציות בחוץ (שאסור בשימוש ביתי) השאלה אם יש משהו אחר לבית. יש הצעות ?

מה השאלה?

איזה חומר הוא זה שאת מדברת עליו? עקרונית, הדברת בורות ביוב חיצוניים תפחית באופן ניכר את בעיית התיקנים. אני גר בבתים צמודי קרקע מיום היווסדי ועד היום "נאלצתי" להדביר את הבית פעם אחת בלבד, אני ממליץ להמנע כמה שאפשר מריסוס בתוך הבית אלה אם המצב מטריד במיוחד.

בבקשה המלצות???

פעם ראשונה שאנחנו בבית קרקע מה כדאי להדביר ? ובאיזה חומרים? האם כבר להדביר? ה........יש לנו חתולים כך שחשוב שחומרי ההדברה לא יהיו מסוכנים עבורם אשמח למידע בנושא

אני חוזר ואומר, לא צריך להדביר...

אלה אם יש בעיה ספציפית. יש בעיה ספצפית? חתולים רגישים מאוד ל"כלורופריפוס" (פולריס40), בכל מקרה במידה ומחליטים להדביר את הבית יש לדאוג לפינוי בע"ח מהבית ל -24שעות. אם תקפידו לטפל באופן קבוע בחתולים עם תכשיר נגד פרעושים צפויה לכם שנה שקטה לפחות בתחום זה.

למעלה