הדבקת קרטוני ביצוע

הדבקת קרטוני ביצוע

שלום לכולם. אני עובד עכשיו על פאזל של 3,000 חלקים (נשארו לי עוד 300-400 חלקים של שמיים...). העבודה שלי נעשית על שני קרטוני ביצוע. לכשיסתיים הפאזל, וכאשר ארצה למסגר את הפאזל - איך ניתן להדביק את שני קרטוני הביצוע אחד לשני. חשבתי על מספר אפשרויות: 1. מכיוון שהפאזל לא תופס את כל הקרטון ביצוע - ניתן להדביק את קרטוני הביצוע אחד לשני באמצעות מסקנטייפ מלמטה. 2. או לחילופין, האם דבק 3 שניות, או דבק אחר יכול להדביק את קרטוני הביצוע אחד לשני ? איזה סוג של דבק ? תודה לעונים.

ssyוM

New member
אם אתה הולך למסגר אותו...

לא עדיף שפשוט לא תדביק את קרטוני הביצוע?

כלומר....

להדביק את הפאזל כמו שהוא על קרטוני הביצוע בלי להדביק את הקרטוני אחד לשני.... ?זה לא נשמע הכי טוב....

ישראל80

New member
נדמה לי שהיא התכוונה

שתדביק רק את הפאזל מאחורה עם מסקינגטייפ או משהו כזה, בלי קרטוני הביצוע. כשתמסגר הפאזל כבר יצמד לזכוכית...

ssyוM

New member
כשאני מעונינת למסגר פאזל

הדאגה היחידה שלי היא כיצד לנייד אותו לחנות המסגר. אני לא נוגעת בחלקים , לא מדביקה אותם אחד לשני או לקרטון ביצוע את הכל כולל המסגור עושה המסגר ולכן חשבתי על האפשרות של להעביר את הפאזל כמו שהוא בשני חלקיו למסגור.

המסגר צריך להיות זה שמדביק

את החלקים לקרטון ? אני לא חושב שזה תפקידו.... אגב, הצעה נוספת שאני חושב עליה, הוא ליצור שתי שכבות של קרטוני ביצוע מתחת לפאזל באופן הבא: בצורה הזאת הפאזל יהיה אחיד, הקרטונים מתחת יהיו אחידים..... הדבר פשוט דורש חיתוך של קרטון הביצוע וביצוע הדבקות נוספות. פאזל ______________________ | | | | | | _______________________ | | | | | | | | _______________________

ssyוM

New member
אני מביאה את הפאזל למסגר

ASIS לאחר סיום ההרכבה, בין אם על משטח או על שטיח פאזלים והוא מבצע את המסגור .

mgos0911

New member
הדבקה ותפקידו של המסגר...

שלום בשביל הכסף שהמסגרים לוקחים - תן להם להדביק ! שיטת ההדבקה טובה בהרבה מזו שלנו - בחום על קרטון עם דבק ... ובכלל. לגבי הובלה - חםפש בפורום שטיח/שטיחון מתגלגל אין דבר טוב ונוח יותר גם לשטוף... תנס המבטיח שתהנה קל זול ומיכל תשמח לעזור
מיכאל

למעלה