הדבקת פאזל

משה166

New member
הדבקת פאזל

היי חברה אשמח לעזרה... סיימתי להרכיב פאזל של 1,500 חלקים ואני מעוניין למסגר אותו הדבקתי אותו על קרטון ביצוע ולצערי לא הכל נדבק השאלה היא מה אני יכול לעשות כרגע שהוא מונח על הקרטון ולא מודבק לחלוטין? האם למרוח דבק על הפאזל עצמו יגרום לו להידבק לקרטון?

shely50

New member
מיסגור והדבקה

יש מקומות שאפשר להביא את הפאזל לא מודבק, והם כבר עושים את העבודה. (כך זה במקום שאני ממסגרת. מעולם לא הדבקתי את הפאזל בעצמי). בהצלחה. שים תמונה של הפאזל ונראה אם שווה למרוח עליו דבק או לא...

משה166

New member
תודה על העזרה...

איפה המקום הזה? מה צריכה להיות העלות של מסגור עם זכוכית מט של פאזל 1500 חלקים?

shely50

New member
תשכח מזה,

המקום הזה הוא רחוק בצפון. אבל אני בטוחה שיש גם באזור המרכז. והעלות של מה שתארת, לדעתי, לפחות 200 ש"ח. בטח במרכז יש גם יותר זול... יקר לגור רחוק מהמרכז...

שלום משה

גם אני אשמח לראות תמונה של הפאזל. אם כפר רות (ע"י מודיעין) לא רחוק בשבילך יש שם מסגר שמסגר לי פאזל של 1500 חלקים ב-115 ש"ח. הבאתי לו את הפאזל מודבק בחלקו והוא כבר הדביק אותו ואפילו השלים לי חלק חסר אחד. אשתדל להעלות תמונה שלו בערב. בהצלחה ויום נעים

משה166

New member
שוב תודה...

כפר רות זה מעולה בשבילי אני גר בגבעת זאב, אשמח לטלפון של המקום... האם עלה לך 115 כולל זכוכית ומסגרת?

הפאזל מקסים ונראה מאוד קשה.

המסגור היה עם זכוכית אבל מסגרת פשוטה ביותר - מפלסטיק נדמה לי. שולחת לך את מספר הטלפון במסר.

חניר35

New member
עם איזה דבק ניסית להדביק? אנחנו מדביקים את

שלנו עם דבק פלסטי לקרטון ביצוע ונדבק היטב. אם איזה חלק נופל מורחים עליו שוב ומכניסים למקום. בהצלחה

evilihi

New member
חייבים להדביק?

אפשר למסגר בלי הדבקה? כי אם ימאס לי מהפאזל אני אוכל לפרק אותו...

למעלה