הדבקת עץ ליציקת בטון

דוספק

New member
הדבקת עץ ליציקת בטון

שלום,
לאחר סיום של פרויקט ארוך טווח (ארוך מאוד) בבניה עצמית, סיימתי את הניה והגריל נמצא בשימוש.
הדבר האחרון שנשאר - משטח עבודה ודלתות למטה.
את משטח היציקה אני רוצה לעשות מעץ (איפאה) ואותו אני מעדיף להדביק כי זה יהיה פתרון הכי נוח מבחינת הצורה של המשטח (כולל החלק הקדמי ומשמאל) וגם יפה יותר כי לא יהיו ברגים.
השאלה באיזה דבק אני יכול להשתמש?
לא יהיה עומס על המשטח. מטרת הדבק תהיה להחזיק את העצים בשמש ובגשם.
תודה.

 
אתה רוצה שמשטח העבודה יהיה מאיפאה ?
השבוע בדיוק יצא לי לקבל כמה חתיכות מהעץ הזה, אין ספק שהוא יפה, אבל כבד ....גם להבנתי שמאוד קשה לעבד אותו.

אני לא בעד הדבקה, למרות שתמצא דבקים כמו סיקה למינהם, או סופר 7 שיתאימו למטרה. לא בטוח לגבי שימוש חוץ, צריך לקרוא את הוראות הישום.
מה תעשה במרווחים ? מסתור לצרות....

למה לא קרמיקה ?

בכל מקרה, יצא יפה.
 

דוספק

New member
תודה


היופי זה בעיני המתבונן. במקרה שלי - אני רואה משהו שהצלחתי לבנות לבד (חוץ מהארובה כמובן שבנו לי אותה בהזמנה לפי מידות)
קרמיקה לא "מסתכל עלי". זה לא יראה מתאים.
זה שקשה לעבוד עם איפאה - לא נורא, מדובר במעט מאוד שטח.
מכיוון שאיפאה עץ קשה וה-"משחק" שלו אמור להיות יחסית קטן בשינוי חום/קור, אני לא מתכוון להשאיר מרווחים בין העצים. אני יודע שזה סיכון מסויים אבל בגלל שהשטח קטן אני מקווה שיהיה מעט מקום לתזוזה.
למען האמת הכוונה שלי מלכתחילה הייתה להביא פלטה אחת מעץ קשה ופשוט להניח אותה כי את היציקה דאגתי לפלס בצורה מושלמת. רק שאין לי מושג איפה משיגים כזה דבר. באף מקום בו חיפשתי לא היה להם תשובה (כולל נגריות ומחסני עצים למיניהם). אם יש כיוון - אשמח.
&nbsp
 
נושא חיתוך עץ גושני לפלטות הפך נפוץ בארץ.
שמעתי על "אקליפטופ". ואם תקיש " מנסרות עץ " בגוגל תקבל עוד פרטים על מקומות אחרים.
 
למעלה