הדבקת מגן מסך?

sk10

New member
בעדינות, אהבה רבה, וכרטיס וויזה זהב

shahar16i

New member
מומלץ להתחיל מצד אחד של המסך

ולמקם 2 פינות בצורה ישרה ורק אז להדביק את כל השאר והמשיך מהצד שבו התחלת לא לעבור לצד שני כדי שלא יהיו בועות

motir

New member
אני הלכתי לחנות שמוכרת מצלמות דיגיט

ליות וביקשתי מהמוכר שידביק לי. הם מדביקים המון כאלה כי מסתבר שהיום מאוד IN להדביק מסך מגן על מסכי LCD של מצלמות דיגיטליות (אני באמת לא יודע למה). עשה עבודה מצוינת (רק בועה אחת קטנטנה), ואפילו לא ביקש תמורה (למרות שהצעתי
)

carbo20

New member
ניסתי להדביק לבד ויצא כמו הצרות שלי

עשיתי כמו שאמרו 2 פינות ישרות ועם כרטיס אשראי.. צריך לוודא שאתה עושה את זה בסביבה סטרילית כי כל גרגר אבק שיש באוויר ידבק לך לתוך המסך... *** חשוב אסור לנקות מסכי PPC עם ספרי אוויר! ***

yoovee

New member
../images/Emo12.gifמ'זתומרת? מה רע בקצת חנקן נוזלי?

אמרת את האזהרה הזו בכזו דרמטיות שישר הלכתי לגוגל והקשתי:
digitizer "compressed air"​
(רשמתי digitizer כדי לקבל רק תוצאות רלוונטיות למחשבי כף-יד, כפי שרשמת "מסכי PPC". סה"כ הנחתי שאם יש הבדל, הוא נובע מעצם היות המסך דיגיטייזר) ו...נדה (אפילו ניסיתי ב-Google Groups, אחלה resource אגב). בדקתי את הסוני האהוב שלי (אני בפורום הלא נכון, אני יודע
) כדי לראות אם יש עליו סימני התעללות או צלקות טראומטיות/פסיכוסומטיות(מזה?!?) מהשימוש שלי באוויר הדחוס מידי פעם, אך...כלום. קיצר, מה אני מפספס?
תודה, - יובל.

carbo20

New member
הסבר כאן ->

זה מועתק מהאתר של חברת DELL . אני עשיתי את ההקבלה שאין שוני רב בין המסכים השונים של החברות השונות. Details When cleaning the LCD display, it is recommended that you use a dry micro-fiber cloth, which will not scratch the surface of the display. Keep in mind, though, when using a cotton cloth to clean the display, cotton is slightly abrasive and may scratch the surface of the LCD display. NOTE: It is recommended that you do not use compressed air to clean your LCD display as it contains extremely cold liquid that can exit the can and damage your LCD display.

yoovee

New member
אוף, גם הם לקוניים מידי...

אבל כנראה פשוט שחנקן במינוס 193 מעלות צלזיוס עלול לשנות את המבנה הגבישי של הקריסטלים הקטנים...נו טוב, הפנמתי. תודה רבה על ההסבר!

carbo20

New member
הסבר מעשי ->

בעבודתי אני נתקל בהרבה מאד צגים שרובם הם LCDים למינהם, ואני יכול להגיד לך שפגיעת חנקן על צג משאירה כתם שחור באותה נקודה. כמובן כתלות בזמן החשיפה וכו.. בכל מקרה לא נעים שחלק מהמסך עם כתמים .

orenm106

New member
עזרה

שלום אם אתה נמצא במקרה באיזור חדרה, קפוץ אלינו אל מכלוף מחשבי כף יד טלפקס 046361977 . ואנחנו נדביק לך את המגן

למעלה