הדבקת גומיות

phpclub

New member
הדבקת גומיות

היי לכולם,

השאלה לגבי גומיות דלת ברכב.
בדלת אחת יש לי קרע, אני חושד שאולי מישהו עשה בכוונה כי שאר הגומיה עצמה במצב טוב יחסית.
הדלת אחרת הגומיה יושבת בתוך הדלת עצמה ואוטמת את החלון שעולה ויורד - הגומיות כאן במצב תקין אך משום מה כל כמה ימים שבהם אני מוריד ומעלה את החלון הגומיה נמשכת למטה ביחד עם החלון ויוצרת לי "חור" שדרכו נכנס אוויר במהירויות גבוהות ומשגע לי את השכל.

אז אני מחפש שיטה/חומר להדביק את הגומי הסורר לחברו (הגומיה העליונה), כך שלא יוכל לזוז מילימטר וישאר אטום, ואת הקרע בדלת האחרת גם לתקן מקומית.
קראתי בפורמים בחו"ל שצריך להשתמש בסיליקון RTV רגיל, אך אני לא בטוח שזה החומר המתאים ליישום הנ"ל, האם יש משהו אחר?

תודה.

phpclub

New member
בטוח?

לא הגיוני שמה שאתה אומר הוא נכון, כי קראתי אנשים שסיפרו על סיליקון, ורשר כתב על דבק 3 שניות ..
בכל מקרה, בהדבקה של הגומי הראשון זה יכול לעבוד, אבל בסתימת הקרע בגומיה השניה, אני צריך יותר "סותם חורים" מאשר הדבקה ..

רשר

Well-known member
מנהל
דבק מגע מחייב המתנה בין מריחה להדבקה

בנוסף אינו חזק מספיק מחוסר שטח מגע בין המתכת (צבע) והגומי וכמובן משתחרר בחום השמש ברכב (תוכנן כך לצורך הפרדה בעתיד),

דבק 3 שניות (במיוחד המקצועי בבקבוקון שחזק יותר מהטיובה בסופרמרקט) מהיר ומחזיק גומי שנים,
הכותב עבוד בתחום חלונות ומדביק גומי אטימה למתכת (צבע) בכמות רבה ותמיד עם דבק מהיר

gb228

Active member
סופר7 שחור

הצבע לא משפיע על ההדבקה - פשוט כדי לטשטש את התיקון שיהיה באותו צבע כמו הגומיה.
השתמשתי בזה כדי להדביק גומיות אטימה בתאי האחסון בסירה שלי - אם זה הדביק אותן לפיברגלס אני מניח שזה גם ידביק למתכת

phpclub

New member
הדבקת גומי לגומי

לא למתכת.
בגומיה הראשונה אכן יש לי אפשרות להדביק למתכת (זה בעצם פח/צבע) אך חשבתי להדביק את הגומי הסורר לגומי שמעליו (שביחד יוצרים מסגרת אטומה).
את הגומיה השניה זה בעצם הדבקת חורים בגומיה עצמה, היא צריכה להיות חופשיה ולא קשורה למתכת. - אני מניח שכאן אולי באמת כדאי סופר 7 שחור?

למעלה