הדבקה ומסגור של פאזל

העידו

New member
עדכון

היי רציתי לעדכן שבחנות p&m בכפ"ס הגיע מלאי2006 של פאזלים בכל הגדלים ולהזכיר לכל חברי הפורום על מבצע שני ב50 אחוז של חברת ricordi וכן על 10 אחוזי הנחה הניתנים לכל חבר בפורום זה

GalGula

New member
הדבקה ומסגור של פאזל

הרכבתי פאזל של 2000 חלקים, הוא כרגע מונח על קרטון ביצוע וממתין לתליה. מה הדרך הטובה ביותר להדביק אותו לקרטון הביצוע? איזה דבק צריך לקנות ואיפה אפשר להשיג באזור ר"ג?

mgos0911

New member
רצוי לחפש בפורום לפני פרסום שאלה |ל

היי חפש בפורום - הדבקה דבק מסגור כ"א בניפרד אני מניח שתקבל תשובה. בשמחות.

העידו

New member
דבק

ישנה חנות בשם p&m בדיזינגוף סנטר בתל אביב שמתעסקת רק בפאזלים ויש להם את כל הציוד הנדרש להרכבת ומסגור פאזלים תגשי לשם יושמחו לעזור לך

mgos0911

New member
עידו = בעל חנות P&M - גילוי נאות

שלום ניראה שמישהו נרדם בשמירה - מי מנהל את הפורום ???? עידו חמוד מילא להפנות לחנות אבל לפחות תגיד שאתה בעלח אינטרס (ובמקרה שלך גם בעל החנות..) זה ניקרא גילוי נאות ... ודבק אפשר לקנות גם ב P&M כמו בכל חנות פאזלים / צעצועים ובאתר שמפרסם משמאל וכו'... יש לשים לב לסוג הדבק : אם רגיל או מטאלי או למוזהב לפי סוג הפאזל (בד"כ רגיל) יש אבקות וכו' אבל אם הולכים למסגר המסגריה אין צורך בדבק כלל הם כבר מדביקים. איך להוביל - ראי שטיחון / שטיח כמו גם הדבקה מאחור במסטינגטייפ וכו' חפשי בפורום .... מיכאל

העידו

New member
תגובה

מיכאל יקר לא ניסיתי לרגע להסתיר את זה שאני בעל חנות פאזלים וכל אדם אשר נמצא בפורום זה יודע את זהותי אז נכון שאצלי יש דבק כמו בכל חנות אחרת אבל בניגוד לחנויות צעצועים אחרות החנות שלי ואני שמח להגיד את זה אינה חנות צעצועים אלה חנות פאזלים והרכבות בלבד וכיום גם חנות הפאזלים הגדולה בארץ אז בכדי ולא רק לאינטרס האישי שלי אומר שוב לך ולכולם שאתם מוזמנים להתרשם מהמבחר הגדול של הפאזלים וכן ממגוון העזרים הנלווים כי אני בתור חובב וגם בתור אחד שעובד בתחום גאה לשרת אנשים בנושא הפאזלים.

mgos0911

New member
אתגר - מוכר ב 35 ש"ח דבק ?

שלום באתר המפרסם משמאל מוכרים ב 45 ש"ח כמו גם בTOYSRUS ובעוד הרבה חנויות אתה מוכר לאנשי הפורום שיגיעו ל P&M ב 35 ש"ח ? כך בחשבון שמגיעים מכורים לחנויות שלכם ...

העידו

New member
תגובה

mgos יקר/ה לא ידוע לי שאמרתי אי פעם שאני מוכר דבק ב35 ש"ח ואם צראה לי שאמרתי דבר כזה אז אמכור לך במחיר זה. ברשת p&m מוכרים את הדבק באותו מחיר אשר נמכר ביתר החנויות אבל כמו שהזכרתי בעבר ואני אזכיר שוב כל אדם אשר בפורום זה גם אם הוא בא לקנות קרטון ביצוע,דבק או פאזל מקבל 10% הנחה ואנחנו נשמח ברשת גם בכפ"ס וגם בת"א לשרת אתכם תמיד

mgos0911

New member
העידו , ניסיתי לאתגר אותך ...

אשמח אם להבא בהודעותיך תציין שאתה בעל החנות...גם אם ניראה לך שכולם מכירים ... יש חלדשים שלא מכירים את המייל המקורי שלך ואני בעד החנות גם זכיתי לבקר ולקנות אצלכם השירות אדיב ונחמד (לפחות בזו שבדיזנגוף , אצלך בכפ"ס לא יצא לי עדין..) !!!! וה 35 ש"ח - נסיון לסדר מחיר מעט טוב יותר מהשוק ...ימכוך אנשים להגיע וגם אולי לקנות פאזל אחד או שניים ובטח יכניס למודעות .. לשיקולכם... ד"א - מה עלות הדבק לפני ה 10% ? מיכאל

העידו

New member
תגובה

אז דבר ראשון מיכאל אני מתנצל ומזמין אותך להגיע ולהתרשם. עלות הדבק היא 45 שקלים דבר נוסף-כל בעיה או שאלה בנושא אתה וכולם מוזמנים לשאול ולהתייעץ עימי ואני אשמח לנסות לפתור ולעזור, תמיד.

orhaguy

New member
בעניין דבק

חבל על הכסף,הדבק שמוכרים זה דבק פלסטי נוזלי(מכיל הרבה מים) הדבקתי פאזל של 5000 חלקים וזה היה מצוין ,לקחתי דבק פלסטי ומהלתי אותו עם מים ומרחתי אותו עם ספוג קטן, 4 או 5 פעמים .לאחר היבוש שמתי מאחורה דבק נייר

mgos0911

New member
באיזה צד מרחת ? של התמונה ?../images/Emo59.gif

10 אהבתי אשמח אם תציין : 1) כמויות לדילול (דבק פאסטי/מים) 2) האם מרחת בצד של התמונה או של הגב. 3) כמות דבק פלאסטי ל 5000 חלקים (נפח הדבק המקורי) 4) איך יצא ?

באזור ר"ג

יש דבק טוב לפאזלים שמצאתי בקניון אלרם בחנות של הצעצועים בקומה השניה. 45 ש"ח..... בקשר למיסגור הפאזל - מצאתי בחור שממסגר פאזלים במחיר סביר לכל נפש....גם בר"ג - ברחוב קריניצי 12....

למעלה