הדבורה מאיה היי

הדבורה מאיה היי

הדבורה מאיה היקרה ראשית שבת שלום ומבורך לך שנית חמודה לא קוראים לי רביטל ולא רויטל שמי איתו אני לפחות נולדתי הוא רוויטל עם שני שווים אני מקווה שלא תכעסי עלי שאני מאירה לך על זה חמודה שני מנהלת פורום קורבנות אונס הרחיקה אותי לתקופה כי לדעתה ולדעת אחרים אני הייתי יותר מדי בוטה אך אמיתי לגבי כל מה שקרה לי. אז חמודה שלי אייך את מצפה שאני אהיה גלויה ממש ואמיתית ממש פה עם אני לא יכולה לתאר דברים שבאמת קראו לי בחיי ואשר שולטים בי עדיין דרך האכול? אני לא יכולה לספר כלום כך שאני לא יכולה לקבל תמיכה ממכם פה ולא מאף אחד בחיים לכן כן זה כן מאוחר בשבילי ואין לי עם מי לדבר חוץ מחבר טוב שלי ולא יותר מזה אך גם ממנו אני לא יכולה לבקש יותר מדי כי יש לו את החיים שלו. אז מתוקה שלי הדבורה מאיה !!! מה את כן מציעה לי לעשות? מרוויטלי בת34 רווקה H-)

irka

New member
שלום לך רוויטל

מקווה שכתבתי את השם שלך עם מספיק שווים. אני בכלל לא דבורה מאיה, אבל אולי היא תסלך לי אם אני אכתוב לך שתי מילים.(מראש סליחה על השגיות.) יכול להיות שאת כועסת על כולם ושאת לא מאמינה לאף אחד, אבל לא כדי להאליב אנשים שלא עשו לך כלום(זה בקשר למאיה).לא יבנתי אם את מבקשת תמיחה או דורשת אותה. אם זה בקשה, אז אף אחד לא אדחה אותך, אם תצליחי להסביר מה קורה לך. אולי תנסי להסביר לאצמך דרך כתיבה בפורום, אבל רק אם את באמת רוצה עידוד ועזרה. ואם לא... יש אוד הרבה דרכים לפניך. בהצלחה לך רוויטל. אירה(בת 33)

רוויטל...

שלום לך. תודה על ההבהרה...אני מקווה שהפעם רשמתי בסדר. בכל מקרה, רציתי לומר לך שני דברים: קודם כל - אני לא מאמינה בביטוי ``מאוחר מידי`` עד שזה באמת כבר בילתי אפשרי ולא תלוי בנו. מנסיוני האישי למדתי שתמיד אפשר לשפר ולשנות. כל זמן שאנו בעולם הזה, אל לנו לוותר ולהרים ידיים מתוך אמירה שכבר אי אפשר אחרת. כי בכך אנחנו בעצם אומרים שאין בשביל מה להלחם ושממילא שום דבר לא יכול להשתנות לטובה...ואסור לנו לעשות זאת כי השינוי יכול לבוא אבל אנחנו צריכים להאמין בכך ולרצות. והדבר השני שרציתי לומר הוא שאת יכולה להיות גלויה ואמיתית גם אם לא בוטה וזה לא סותר האחד את השני. אני לא נכנסת לנושא שאני לא מכירה ולא שופטת אף אחד, אבל את כן יכולה לנסות ולכתוב בצורה שלא תפגע באף אחד, גם אם בשביל זה את צריכה להתאמץ. אני בטוחה שהתמורה שווה את המאמץ. לכולנו יש את החיים שלנו אבל זה לא סותר את העובדה שאנו יכולים לתמוך ולעזור האחד לשני. ואם תבחרי ללכת בדרך שלא פוגעת באף אחד אחר שרק רוצה בטובתך גם תמצאי כאן את כל התמיכה שבעולם. ואני מקווה שתבחרי לעשות זאת כי כל אדם צריך תמיכה ובטח מישהו שסובל כמוך וכמו כל אחד אחר בפורום. מקווה שעניתי לשאלתך רוויטל כל טוב לך ובהצלחה שלך מאיה.

למעלה