הג׳ינס של יגאל

אבנר502

New member
הג׳ינס של יגאל

מה החברה של הג׳ינס של יגאל? זה עם התפרים הגדולים.. כמו של עמיר.

merilue

Well-known member
השם של הג'ינס true religion

די יקר--בייחוד הבהיר/כהה עם התפרים הלבנים נע בין 300 ל350 דולר.תוכל למצוא אותו bloomingdales או macy's נראה לי שמוכרים את הג'ינס בארץ,רק בכיכר המדינה.יש דגמים יותר פשוטים שנעים בים 100 ל150 דולר. אגב,ישנם זיופים,אך לא מתקרבים למקורי. מדינת ייצור-ברזיל

קישקוש זה דיזל הדגם החדש התפרים האלה

מגיעם בכמה צבעים לבן אדום ירוק וצהוב המחיר 1400 שקל בדיזל קניתי כבר שלוש והם באמת פצצה על הגוף אגב יש זיופים אחד לאחד כבר

merilue

Well-known member
יש מצב,מאחר ולא הייתי בארץ המון זמן.

סתם לידע כללי, אם תבדוק את המקור האמיתי של סגנון-התפרים הגדולים,הוא הגיע מה true religion ,בארה"ב,הג'ינס כבר למעלה 4 שנים מככב בכל חנות,בשל הרעיון-תפרים גסים בצבעי הלבן(אח"כ גם צבעים שונים) אגב diesel,הייתי בחנות לפני יומיים,ולא ראיתי את הדגם-תפרים.אבל מאמינה לך שבארץ יש כאלה. כנס בזמנך הפנוי לאתר הבית של TRUE RELIGION ותקרא בעצמך את זה שהגה ראשון,את רעיון התפרים.--בכלל החנות עצמה,היא רק לעשירים בלבד!!! מחירים מגוחכים ביותר-לא מעזה להיכנס לשם!וקיו העיצוב המרכזי שלהם הוא התפר. http://www.truereligionbrandjeans.com/Mens_Jeans/pl/c/2100.html

Tapudy

New member
לדיזל יש חרא ג'ינסים

הם אולי אופנתיים אבל לחלוטין לא מצדיקים את המחיר. קניתי בעבר כמה ג'ינסים מאוד יקרים של דיזל וכל אחד מהם התפרק לי דיי מהר. יש לי ג'ינסים של 200 שקל מקסטרו שהחזיקו שנים. אין שום הצדקה שג'ינס שעולה 1000+ שקל יתפרק אחרי כמה חודשים. כבר עדיף לקנות זיוף שמחזיק יותר. וזה לא קשור לכלום ולכן אני אשתוק עכשיו. סתם רציתי לשחרר את זה.

למעלה