הגשת תלונה

הגשת תלונה

שלום לחבר שלי נגנב מכשיר 6230 שרשום על אחיו עם סים שלי מה התהליך להגשת תלונה וחקירה?(נ.ב. יש לנו חשוד קטין שזאת לא פעם ראשונה שלו)

Super Go

New member
תיגש לתחנת משטרה ותגיש תלונה...

אתה ניגש לתחנת משטרה, יושב מול חוקר, ומספר לו את כל הסיפור. כל הפרטים המזהים של הטלפון, מאיפה נגנב, במי אתה חושד ולמה אתה חושד בו. החוקר רושם את הכל. ולאחר מכן תתחיל החקירה בתיק במהלכה אם יצאו לנכון לזמן את האדם שאתה חושד בו, הוא יזומן לתחנה לחקירה, ובסוף החקירה תקבל או את הרכוש, או הודעה בעניין התיק מה תוצאות החקירה.

אל תצפה לכלום

אני הגשתי תלונה נגד נער שגנב לי את הפלאפון ונתתי את כל הפרטים המזהים שלו שם כתובת טלפון וכלום לא עשו עם זה. אפילו חברים שלו שהיא שותפים לגניבה הודו מול השוט שזהוא גנב את הפלאפון השוטר לקח את הפרטים שלהם ובזה תם הסיפור.

england king

New member
במקרה כזה..

עלייך להגיש תלונה ככל אזרח..זה שאתה מתנדב (אם בכלל) לא נותן לך העדפות או פריוולגיות מיוחדות בנושא. מובן שהטיפול בעניין כזה בדר"כ לא מניב תוצאות. הנמך ציפיות.

שלום30

New member
זה לא העניין

אפשר לעשות לו תרגילים בכדי שיודה (אם זה הוא) אפשר לחקור ולהשתמש בהרבה אמצעים, אבל לא שווה להשקיע כל כך הרבה משאבים בגלל משהו חד פעמי כמו טלפון סלולרי. אם היו ראיות ישירות (כמו הקלטה וצילום), היה שווה להתחיל להתעסק עם זה. אם היו מצטברות כמה תלונות על אותו בחור - אולי היו מטפלים בזה. אם באקראי היו מגיעים לפתרון התעלומה - סבבה. זה לא שהמשטרה לא רוצה - פשוט מחוסר משאבים ותקציבים היא מעדיפה להשקיע את המאמץ שיש ברשותה בפתרון פשעים רציניים יותר.

למעלה