הגשת פירות לפעוט

colea

New member
הגשת פירות לפעוט

בני בן שנה וחודשיים וכמעט ולא אוכל את הפירות. הוא אוכל 2-3 כפיות ביום מהפירות. איך הייתן מגישות את הפירות לילד ? (נתתי לו מרוסק וחתוך לקוביות) תודה על העזרה

גם כשהוא בטיול הוא מסרב לאכול?

או בחברת ילדים אחרים? בגיל הזה הילדים לא אוהבים לאכול כלום, תנסי לתת לו את מה שהוא לא כ"כ אוהב כשאת בחברה של ילדים אחרים, גם אם זו לא בדיוק שעת הפירות, פשוט תחליפי בין הארוחות.

colea

New member
גם כשאנו בחוץ .............

הוא לא רוצה את הפירות וגם כשהוא בחברת ילדים שאוכלים את הפירות הוא מחזיק ביד נוגס בפרי ובסוף סליחה על המילה הוא יורק הכל החוצה- אבל הטוב בדבר שלפחות הוא "שותה" את מיצי הפרי לא???????????

big mama 2

New member
אני עושה שייקים....

פרי + יוגורט + קצת סוכר - במערבל...הם מתים על זה... בקיץ אני מוסיפה גם קרח ...ומקפיאה קודם את היוגורט..... וחוץ מזה אני נותנת פירות בחתיכות ביד והם אוכלים לבד....

monday

New member
רעיון לתת לו פירות

את יכולה לערבב גבינה לבנה מרוסקת עם בננה בתוכה, או כל פרי אחר בזמנו עשיתי לילדים שלי כך והם אהבו את זה כמובן את יכולה להכניס במעדני שוקולד למיניהם פירות מרוסקים או שמנת עם פירות מרוסקים ומקווה שזה יעבוד. דרך אגב אל תנסי להכריח את רק עושה את הפעולה ההפוכה. תאמיני לי שהם גודלים ואוכלים אח"כ הכל כך שלא צריך לדאוג יתר על המידה. הבת שלי הגדולה כשהיתה קטנה עשתה לי מוות ולא רק פירות לא רצתה אלא חיה מ"אהבה ואוויר" והיום היא אוכלת בשביל 2

ashlaya

New member
בגיל כזה?

נתתי פלחים ביד אבל בננה נתתי שלמה ואגס שהוא יחסית רך לעומת תפוח שלם ואצלנו הלהיט זה אבטיח לדעתי הוא כבר גדול לרסק בשלב מסויים - קצת לפני שנה הוא היה נגעל מהרסק

למעלה