הגשת ערעור

J o s e p h

New member
הגשת ערעור

לראשי מפלגת חץ נודע כי ניתן אישור למפלגה להקרא תחת הכיתוב "לחץ", שם זה דומה מאוד לשם של מפלגתנו. הדבר מסביר את העובדה שמפלגת לחץ עושה הון פוליטי מהמאמץ העילאי של אנשי התעמולה שלנו ושל מפלגתנו. ציבור רחב מקרב מצביעי מפלגת חץ התלונן בפנינו כי בקלפי התבלבלו והצביעו בטעות בעבור מפלגת לחץ. הדבר חמור מאוד מבחינתנו וגרם לנו נזק בל ישוער בקלפי, אבקש להמציא פתרון מיידי לבעיה ולערוך סבב נוסף של בחירות באזורים הבעיתיים, בכבוד רב, גבריאל דון פדרו - יו"ר מפלגת חץ ונשיא איגוד לוחמי החופש בחצי הכדור המערבי,

Mנטה

New member
תשובה לא אובייקטיבית

תשמעו אנשי חץ... המפלגה שלכם מוערכת על ידי מאוד, לא שאני כל כך אוהבת טלנובלות, אבל כל מי שמבטיח לי סיאסטה אני ישר מצטרפת. ובכל זאת נדמה לי, שברוח מסורת אמריקה הלטינית, אתם מתכננים איזשהי הפיכה שלא לומר ניצול ציני של ההצלחה של לחץ...

טל אדלר

New member
אני בשוק !

עכשיו אני מבין את ההצלחה המטאורית של מפלגת לחץ ! יש להיפגש ולדון בגילויים מרחיקי לכת אלו ! תודה על שהבאתם זאת לתשומת לבנו ! הפקיד.

Mנטה

New member
עכשיו כשהפקיד לא יכול לענות ... ../images/Emo3.gif

נראה לי שגם מצד הפקיד יש איזה נסיון לניצול ציני, אם יתגלה שלחץ אכן זכאים לפחות קולות, המפלגה שלו "פתק" תעלה למקום השני ותיכנס לקואליציה עם תנאים משופרים... מי שבאמת צריך לשפוט בסוגיה הזאת היא מפלגה לא קטנה ולא גדולה לא במקומות האחרונים וגם לא בראשונים כך הולך ומתחוור שהשיפוט הטהור ביותר יוכל להתבצע על ידי מפלגה אחת בלבד: מפלגת פיפ ! מלבד זאת, כל מפלגה זכאית אלא אם כן הוכחה אשמתה. מפלגת לחץ יכולה לשמור על זכות השתיקה וגם על זכות הדיבור. ובכל אופן, מפלגת לחץ צריכה לתת את דעתה (וגם איזה אות חיים) באשר למדיניותה הקואליציונית.

Mנטה

New member
לא להתווכח עם רודנים ../images/Emo8.gif

מפלגת פיפ אם היא לא באמצע היא בחציון הקולות ואם היא לא בחציון אז היא תטרח להמציא את המושג המתימטי המדויק שיאפשר לה להיות השופטת. ובכלל, היות שהפקיד נסע ויו"ר מפלגת פיפ נשארה פה עם אחריות לארח לכם לחברה
אז נראה לי שאין כל כך ברירה...
ועכשיו ברצינות, אם כבר תהיה ממשלה אלטרנטיבית וכנסת אלטרנטיבית ואחוז חסימה אלטרנטיבי והכל באופן יחסי
אז אולי צריך גם בג"צ אלטרנטיבי. וכמובן לכל אלו צריך גם שמות אלטרנטיביים. הפורום פתוח להצעות.

Mנטה

New member
הפיכה קולינרית זה מצוין ! ../images/Emo78.gif

ואם כבר ברוח הדר' אמריקאית... נראה לי שאני אזהר לי פה מחמת הצמחונים

אליגטור

New member
אם כבר להיזהר ממישהו אז

זה מחמת הפרות. צמחונים אף פעם לא היוו בעייה. הפרות, לעומת זאת. את יודעת, התסיסה וזה.

Mנטה

New member
אח, כמה אני מעריצה פרות ../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

ובכל זאת, אין מנוס. בואנגיד ככה, ברגע שיהיו בבארותיים גם פרות-חופש אני מתחייבת לאכול רק אותן
.

beagle

New member
פרות תוססות? זה משקה חדש?

אני כבר מדמיינת פרה משהקת ומעלה בועות

למעלה