הגשת ערעור על טסט...

orhersh1

New member
הגשת ערעור על טסט...

שלום אני חדש כאן! היה לי טסט לפני יומיים, הטסט היה פנטסטי, הכל היה מצוין ... מעט לפני הסיום, בדרך חזרה למשרד הרישוי נסעתי בכביש עירוני לתומי, עברתי בצומת כשהזכות קדימה היא לי. נהג שבאופן מאוד גס לא נתן לי זכות קדימה נכנס לי לחצי נתיב ובלם חזק, מעשה זה הכריח אותי לסטות לנתיב שמאל. את הסטייה ביצעתי מאוד מאוד מהר,באופן מיידי. הטסטר הספיק רק לשלוח יד להגה אך לא לגעת בו כי אני כבר תיקנתי את המצב... מייד אחר כך הטסטר פתח את החלון בשביל להסתכל על הנהג האדיוט או אפילו לעשות לו תנועה ( אני הסתככלתי על הכביש). חזרתי למשרד הרישוי . הטסטר הכשיל אותי על המקרה הזה ובהערות הוא כתב שהוא לקח את ההגה ומנע תאונה. זה כמובן שקר מאוד מאוד גס. ישבה איתי במהלך הטסט עוד נבחנת שיכולה לתת לי עדות. האם כדאי לי להגיש ערעור ומה הם הסיכויים להצליח? תודה מראש לעונים!

NewUser4

New member
תשובה.

ככל הנראה מה שאתה מספר ומה שקרה באמת קצת שונה. לפי מה שהבוחן כותב היית יכול למנוע את המצב. ייתכן ובכלל זכות הקדימה לא שלך? בנוסף, ייתכן שהמבחן לא עבר כל כך "פנטסטי" כמו שאתה טוען, והבוחן לקח בשקלול התוצאה גם את הנהיגה הכללית שלך. ואין חשיבות לנבחנת השניה.

buda11

New member
הבהרה!

עירעור על תוצאת טסט ניתן לעשות בתוך 3 ימים! לאחר 3 ימים לא תוכל להגיש ערעור -וגם אם הוא יתקבל תיצטרך לעשות את הטסט מחדש!

למעלה