הגשש

טיפ_טיפ

New member
הגשש

אם אני לא טועה ראיתי מערכון של הגשש שבו יש דמות שמאוד מזכיר את דמות "הכיאוגרף" של אדיר מילר מהתוכנית "רמזור". מישהו יודע על מה אני מדברת? האם דימיינתי?

החתולית

New member
את בטח מתכוונת

שהדמות של הכוריאוגרף בסדרה רמזור מזכירה את הדמות המקורית של דר' ליכטיג בר זוהר - דר' למחול של הגשש.

טיפ_טיפ

New member
כן!!!!!!!!!!!!!!

האם שם המערכון הוא :"דוקטור למחול "?

emh

Member
והוא מופיע גם במערכונים...

האינסטלטור (מערכון שיש לו כמה גרסאות: אחת עם שייקה אופיר בין היתר) (גרסה שהשחקנים התחלפו, גרסה טלויזיונית) קדם אירוויזיון (מערכון כלא שש השלישי, מהתוכנית כוסות רוח)

טיפ_טיפ

New member
תודה../images/Emo24.gif

מעניין אם אדיר מילר נתן קרדיט על הומאז' הדי בולט

D o r o t h y

New member
אתם השתגעתם? ליכטיק בר זוהר הסכים להעמיד

לרפי לירי רק באיומי אקדח, הוא בחיים לא היה יורד ברמה פחות מבלט קלאסי, אגם הברבורים, אינטרמצו ואולי אולי, באמת אולי, הוא יצליח להתפנות לפינאל.

poogi007

New member
למען האמת, אדיר מילר

לא לקח את הרעיון של הריקוד מליכטיק בר זוהר (הייתי מאוד שמח אם הוא היה לוקח...), אלא דווקא מהבמאי שהוא שיחק ב"הלהקה".. אני לא זוכר את השם של הבמאי (זה שטוביה צפיר שיחק בסרט המקורי) וכבר שם הוא לקח את נושא הצעדים של צפיר למקום אחר וחדש. אולי, עכשיו שאני חושב על זה.. הוא הושפע גם מהתפקיד של טוביה צפיר בסרט וגם מליכטיק בר זוהר.. שגם אותו ליכטיק בר זוהר (ותקנו אותי אם אני טועה) לא של הגשש אלא של הצמד דז'יגאן ושומאכר מהמערכון הוותיק של הסיידים... מישהו, דרך אגב, אי פעם ראה או הקשיב למערכון המקורי? מעניין איך הוא נראה...

החתולית

New member
אני ראיתי את המערכון המקורי

הוא נראה כמו שייקה לוי רזה וצעיר בכמה עשרות שנים :)

למעלה