הגשש מכה את המומחה

danistar

New member
הגשש מכה את המומחה

עוד חידון מבית היוצא שלי ( מתנצל על כך שאני משקיע את מאמצי בכמה פורומים ואחרונה בהרבה כתיבה אבל אני גם איתכם פה .. ) ככה .. אני זורק מושג אתם את המערכון/שיר/סרט 1. פינג´ן 2. אקווריום 3. פינג פונג 4. מרפסת 5. כסא 6. נירוסטה 7. מזגן 8. אמבטיה 9. בלטות 10. פלסטיק 11. מכונית 12. אופניים 13. אוניה 14. אווירון 15.נעליים עם שפיץ חבריה זהו להפעם , אני יוצא בסוף השבוע לחופשה של שלושה שבועות ועד אז .. להתראות לכולכם !! דני

עגנון

New member
תשובות

1. פינג´אן - שיח טבחים אפילו יפה ירקוני כתבה על זה שיר. 2. לתוך האקווריום נשרק´ה. שוש באקווריום - היי שוש! 3. אתה בקושי נשמע לי כמו שולחן פינג- פונג. 4. תצא לגזוזטרא של הבלקון של המרפסת - תראה מי פה תתעלף. 5. תגיד לי יוסף, מה יש לך במזרח שאין לך במערב? - כיסא/ שמחה למה לא תשב? זה רעיון. 6. החלונות משבדיה הזכוכית מנירוסטה. 7. ים שמיים ועיניים, ציפורים על המזגן, והלב מוחא כפיים - כי אני נולדתי כאן. 8. טוב תכניס אותה! את מי? את האמבטיה. 9. שמים הכסף מתחת לבלטות, כל גנב מתחיל הולך ישר לבלטות (בעבור חוקן דולרים). 10. אני אקנה לה שמלה וארנק עור מפלסטיק (כותב הבקשות). 11. המכונית המגוייסת / ילד יצירתי/ חושחש הנחש. 12. אינגלנדר, שבורית זכוכה - אני בס"כ גנב אופניים פשוט/ ישראברוך. 13. מאוניה לחוף אני מבין מהחוף לאוניה , למה? 14. אווירון דוד/ זה היה אווירון? לא זה לא היה אווירון, זה היה טיל קרקע גבעה/ ומהאווירון יוצאים הרבה רוסים. 15. "הפנתר" במקרה תפסת אותי עם שני חברים שבקיאים לא פחות....

למעלה