הגשש החיור...

חנוך617

New member
הגשש החיור...

ישנם בחורי ישיבות ששומעים גששים. לדעתי זה לא בסדר. מה דעתכם? האמת שזה לא רק בחורים אלא כללית בציבור החרדי זה קיים רווקים כנשואים.

שיSY

New member
בוודאי..

שזה לא בסדר, ואף זה אסור. אבל לא נראה לי שזו תופעה שמאוד נפוצה, אצלי בישיבה (שזה לא ישיבה לחנויקים) אין את התופעה הזאת.

מני 22

New member
לא מצווה גדולה אבל בסדר.

אבותינו ואבות אבותינו וראשי הישיבות והרבה אנשים חשובים גדלו על הגשש אז מי אנו כי נלין. בפרט שברוב המערכונים אין שום בעיה מבחינה דתית מוסרית אז.. בכל אופן עדיף ללמוד במקום זה אבל.. וק"ל.

מני 22

New member
האמת. אבל באמת..

הייתי בחתונה ורוקונתי כמה כוסות גולד סטאר אז זה מובן?

מני 22

New member
אישתי "היקרה"..

לא מרשה לי לכתוב עוד הודעות אז לילה טוב.

בני ברק

New member
לעיתים רחוקות -אני שומע

לפני 20 שנה ההומור לא היה נמוך כמו היום, לפעמים שזה משודר ברדיו-אני בהחלט צוחק מהמערכונים האלה, אבל לא פותח במיוחד כדי להקשיב להם!

חנוך617

New member
שאלתי שאלה

מה אתה מחזיר לי? שגם אני לא בסדר? לא זה הנידון .

ברוב המערכונים

אין בעיה. אני חושבת שמלכתחילה בגלל הכמה הבעיתיים ראוי לותר על זה. אבל זה ממש קשה! אין לזה תחליף. הבעיה גם הרבה יותר קשה משמיע! היום רואים. מחזיקים בבית תקליטורי מחשב עם מערכונים!

אבל... אין כמו

לראות מערכון או שניים לפני השינה אחרי יום עמוס ומתיש, לגמור יום עם חיוך גדול על הפנים... ובאמת אין להם מתחרים!

שפן1

New member
הוללות וריקנות

טפשות לשמה! דברייך נאמרים כמו חילונישער

אתה הבנת את זה ברוך?...

אם הייתי האדם המושלם שזו הבעיה היחידה שלו אני מבין שיש בעיה אך מכיון שיש לי עוד המון בעיות זה לא אומר שזה לא בעיה אני מעדיף להתמקד בדברים שיחזקו את הרוחניות שלי באופן כללי ולא בצורה נקודתית בכל דבר! בכל מקרה אני מסכים זה לא חיובי בכלל אבל באמת מה לנו כי נלין אני חושב שלשמוע שירים חילונים או לראות ואפי` רק משחקים בטלויזיה זה הרבה יותר חמור והרבה יותר הורס את הרוחניות וכמו שאמר מני לא רק אנחנו שמענו... ולצערי אני מודע לזה שגם הדור הבא ישמע בלי שנוכל להלחם בזה!

שפן1

New member
חס ושלום לא באתי בתביעה!

זה מזכיר לי סיפור על אחד חסיד שעבד במקום חילוני והיה מקשקש עם כולם, ומדבר עם בנות, כשאמרו לו סליחה אתה חרדי? הוא ענה כן, תראה יש ל יש שאיפות ואני רוצה להיות ירא שמיים ושיהיו לי א בסטע חברים, אבל מה אני יעשה אני חי פה. טוב זה טענה טובה שהרי מה הוא יעשה, אבל צריך לא להיות צבוע כי לפעמים אנחנו משקיטים את עצמנו עם טענות כאלה שיש לי שאיפות ואני רוצה להיות ירא שמיים אמיתי, אבל בתכל'ס לא עושים מאומה אם כן השאיפה טובה אבל מה עם התממשותה?

למעלה