הגשר הגדול לזולת

michelle 33

New member
הגשר הגדול לזולת

יום האהבה בפתח...לא רק אהבה אירוטית אם כי גם אהבה בין חברים...ילדים. ובכלל בין הזולת. לא יכולתי שלא להתעלם מהמתרחש כאן לאחרונה.. מספר פעמים היד מונפת מעל המקלדת ורוצה לכתוב...לא לא לבקר...לכתוב להגיד די!!! כמה פעמים מצאתי את עצמי אומרת `` מה לא באנו לכאן כדי להינות?`` ממתי הצט הפך להיות במה עליה קוראים תיגר להתקלסויות אישיות וחיסול חשבונות? אז אנא מכם, יום האהבה היום...רגע חושבים לא יזיק לאף אחד מאיתנו, נסו להשתחרר מה``אני``- היו ל``אנחנו``. זוהי הדרך היפה ביותר להראות את עצמכם ולעזור לאחרים לראות את עצמם, והיא גם מקור לכוח. לכן, חבריי המתנצחים מעל בימת פורום זה, התחילו למתוח גשרים אל עצמכם, אך אל תעצרו שם. הגשר הגדול הבא הוא הגשר שיש למתוח אל הזולת. עכשיו הזמן להתחיל למתוח גשרים אל הזולת:זה הגשר השני שלנו. ההצלה תהיה עבודה משותפת של כולנו לשם מטרה משותפת, לא בהתפלגויות קרתניות על סמך הטענה ``אני הצודק``. קחו לכם טיפ לחיים : אחת התגליות ה ``מרעישות`` המשמעותיות שלי לאחרונה היא שאינני חייבת להיות צודקת כל הזמן. נחמד לא? זה מותיר לי את החופש להיות צודקת לפעמים. לאמיתו של דבר אין צדק ואי צדק, אלא רק ים אפור עצום של דרגות ביניים. התפלגויות הן תופעות של התרחקות. בואו ונגלה קודם את המשותף, את המקרב. בחדר שלנו (נשואים ונשואות)אין בינינו שניים זהים, אך בכל זאת יש לנו הרבה מן המשותף, ומאותה שותפות נוכל להתחיל. אם נוכל ליצור מגע בנקודות אלה, הרי אנחנו כבר בדרך הנכונה. אוהבת ומייחלת לימים טובים יותר... מישל

למעלה