הגשמת מטרות

הגשמת מטרות ../images/Emo180.gif

ה"מערכת" שלנו אוהבת להגשים מטרות
1. האם אתם מודעים למטרות בתוככם? 2. מהן המטרות העיקריות שלכם כיום? 3. איך אתם עובדים עליהן על מנת להגשימן? חתירה אל מטרות יכולה להיות כיפית, פשוטה, ומהנה!!

kung fu

New member
תשובות

1. האם אתם מודעים למטרות בתוככם? כן!!!! 2. מהן המטרות העיקריות שלכם כיום? הן ידועות לי בדיוק רב. אני אפרט כאן בכלליות: שפע, בריאות, ארבע ההסכמות, חלימה, החזרת כוחות ושחזור. 3. איך אתם עובדים עליהן על מנת להגשימן? תוכנית עבודה יומית.

elirand2

New member
kung fu for real

"תוכנית עבודה יומית" ??? אולי אני צעיר ואולי עוד טיפש אבל זה באמת מדהים ומיוחד ושווה התייחסות שיהיה בהצלחה !

kung fu

New member
תודה ../images/Emo13.gif

איזה מטרה/מטרות אתה היית רוצה להגשים?

elirand2

New member
אין תגובה

כי אין מטרה המטרות קיימות, ומתגשמות . אני בגיל 17 הפסקתי להתמקד בהגשמת מטרות רוחניות אולי שוב אני טועה, אבל למדתי שבני אדם חזקים מהרוח, כי הם הרוח בהתהוות שלה. ולא חשוב כמה חזקים אנו נהיה, כל עוד אנו נותרים בסביבתנו הקיימת, האפשרות להתנסות בעוצמה זו, במלוא החוויה, היא איננה המטרה לשם כך היא נועדה. מכן בחרתי לאזן את השניים ופשוט להיות ממוקד, לתת לעצמי שבפנים, את מלוא האהבה, אך להגשים מטרות חומריות וחיצוניות, ולתת להוא שבפנים לפעמים את הבחירה, אבל לא לתת לו את כל האהבה, כי הוא לא חזק מספיק להתמודד עם העולם שבחוץ אין לו צורך להתמודד ומכאן, הוא לא מבין מהיכן מגיע הצורך הזה. אין לי מטרות מיוחדות, אני המטרה עצמה, ואני חי אותה, ככל שניתן לי, במסגרת הצרה של המציאות הקיימת, אך אני כאן, ולא נותרה לי ברירה אלא להגשים את עצמי, ולשאוף אל עבר האיזון המושלם. שבת שלום ומבורך .

kung fu

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

לתת להוא שבפנים לפעמים את הבחירה, אבל לא לתת לו את כל האהבה כי הוא לא חזק מספיק להתמודד עם העולם שבחוץ מי זה ההוא שבפנים? לא הבנתי למה אינך רוצה לתת לו את כל האהבה...? הרי זה שתהיה מלא באהבה יגרום לך להיות חזק דווקא....

איל באש

New member
הגשמת מטרות../images/Emo180.gif

בשבילי הגשמת המטרה הכי חשובה היא פשוט להיות בכאן ועכשיו עם כול מה שיש . בשביל זה אני מודט כול יום , מתבונן בנשיפה ובמרווח שנוצר בין השאיפה לנשיפה, שר מנטרות של חמלה ואיזון, וחיי את החיים בלי להסחף אחרי : רגגשות גואים, כאבים פיזיים, ועוד.... החיים הם מגרש משחקים של חוויות , איך נחווה אותן תלוי רק בתפיסה שלנו. את התפיסה אפשר לשנות ,ולהפוך להיות מגוף המנסה להיות רוחני, לישות של אור הנזכרת ולומדת איך זה לחיות בתוך גוף פיזי.

shirygo

New member
תגובה

כן, אני מסכימה שצריך דבר ראשון לדעת מה אתה רוצה כדי שתוכל להשיג את אותו הדבר. לגבי עצמי אני מרגישה מין עצלות או חוסר אסרטיביות ולכן החלטתי לענות בכתב על השאלות הנ"ל כמו שמיכל עשתה. 1. האם אתם מודעים למטרות? כן. 2+3. המטרות העיקריות כיום ואיך עובדים עליהם: אושר - רוצה, לפעמים יש לפעמים אין. באופן מודע אני משתדלת להסתכל על הדברים החיוביים, אבל יש רגעים שהתוגה צונחת עלי ובגדול! בריאות - באוכל אני משתדלת, אבל אני מעשנת. מקפידה על מין בטוח. זוגיות - עצוב להגיד אבל אין לי כח להתמודד עם בליינדייטים מאכזבים אז אני רק שוכבת עם בנים, אין ציפיות אבל אין כלום בעצם. וואו די מזעזע לראות את זה כתוב, אולי אני אפסיק עם השטויות האלה. עבודה - כנראה, אמן אמן, תהיה לי בקרוב אני מחכה לתשובה ממקום מסויים. לרזות - אני לא פועלת בנדון. אין לי רצון לעשות ספורט. תודה על ההשתפכות, אצל הפסיכולוגית לשעבר זה היה עולה לי 300 ש"ח. דגול.

איל באש

New member
היי לך../images/Emo140.gif

את יודעת לנוח לפעמים לא מזיק. תחשבי על הצורך שלך בזוגיות כעל משהו בסיסי שנולדת עימו, אבל הוא לא מחייב שתפגעי בעצמך או שתמצאי לו תחליפים בכול דרך אפשרית. לתת לעצמך להיות עם עצמך, ולהביט בתסכול של הלבד, רק להיות עם ההרגשה הזו, בלי להגיב, בלי לומר, בלי לחשוב איך את מוצאת פתרון מהיר ללהיות סבבה. שבוע קסום

shirygo

New member
תודה על ההקשבה והצומי, הנה

דוגמא למשהו ישיר זו הפסקה הראשונה שלך שדברה באופן ענייני בלי קשקושי שכל. הפסקה השנייה, שהבנתי שהיא סיומת שלך, זה מבחינתי בלה בלה רוחני, עוד פעם, מבלי שום רצון לפגוע: זה פשוט לא חודר למוחי או ללבי.

shirygo

New member
קראתי מה שכתבתי וזה נשמע נוקשה

וזה ממש לא מה שאני מרגישה כלפי ההודעה שלך. קבל
כפול שבע.

kung fu

New member
הי שירי ../images/Emo13.gif קצת על הצבת מטרות...

אושר - רוצה, לפעמים יש לפעמים אין. באופן מודע אני משתדלת להסתכל על הדברים החיוביים, אבל יש רגעים שהתוגה צונחת עלי ובגדול! שאלה על המטרה הזאת, אבל גם על כל השאר: בנית תוכנית להגשמת כל מטרה? כתבת את המטרה בכתב? כתבת את תאריך היעד להגשים אותה? הכנת סולם מדידה קל? מה שציינתי זה חלקים מהותיים בחתירה למטרות. זה עוזר להגשים מטרה בקלות, ובאמת להצליח להגשים אותה. אני אחפש תיכף הודעה שכתבתי על הכשמת מטרות בפורום אחר....אההה הנה היא!!!! למשל, לגבי אושר. עד איזה תאריך את רוצה להגשים את המטרה הזו? איך תדעי שאת מאושרת? את יכולה לבנות מדד כלשהו שתדעי כשהגשמת את המטרה? וכו' וכו'.... בריאות - באוכל אני משתדלת, אבל אני מעשנת. מקפידה על מין בטוח. למה את מתכוונת בבריאות? אוכל, מין, ואי עישון/עישון זה כבר דרכים להיות בריאים. איזה בריאות את רוצה? פיסית? נפשית? כמה בריאות? וכו'.... זוגיות - עצוב להגיד אבל אין לי כח להתמודד עם בליינדייטים מאכזבים אז אני רק שוכבת עם בנים, אין ציפיות אבל אין כלום בעצם. וואו די מזעזע לראות את זה כתוב, אולי אני אפסיק עם השטויות האלה. עזרה בזוגיות: תדמייני את כצמך בזוגיות טובה. את מצליחה לדמיין את עצמך בזוגיות טובה ומהנה ונפלאה? אחרי שדמיינת- אם את מדמיינת את עצמך בזוגיות ואת מגלה פחדים, או לא מצליחה לראות אתע צמך בזוגיות טובה, זה כבר יצביע עבורך שיש לך פחדים כאלו או אחרים, שעוזרים לך לא להיכנס לזוגיות. עבודה - כנראה, אמן אמן, תהיה לי בקרוב אני מחכה לתשובה ממקום מסויים. בהצלחה!!!!!
לרזות - אני לא פועלת בנדון. אין לי רצון לעשות ספורט. משיחות שלי עם בנות שרצו לרזות גיליתי כמה פחדים נפוצים, שכל עוד הם קיימים, האדם לא ירזה: 1. פחד להיות רזה ומושכת, כי אז כל הבנים יימשכו אליה. 2. פחד להיות רזה ומושכת, כי אז עלולים לאנוס אותה. 3. פחד להיות רזה ומושכת, כי אז לא יהיה לה על מה להתלונן והיא תהיה פתאום מאד מוצלחת. תודה על ההשתפכות, אצל הפסיכולוגית לשעבר זה היה עולה לי 300 ש"ח. דגול. גדול! אהבתי
אם תרצי עזרה בהמשך העבודה על המטרות, אז תגידי

shirygo

New member
תודה רבה, אני באמת מאמינה

בלכמת דברים. כלומר: אם רושמים אותם הם הופכים ליותר ממשיים עבורי.

למעלה