הגשמתי חלום!

הגשמתי חלום! ../images/Emo8.gif

בחודשים האחרונים שאיפותיי היו צנועות ביותר. הדבר לו קיוויתי ביותר היה שינה של 3 שעות רצופות. הלילה הגשמתי חלום! תרתי משמע... התעוררתי לאחר 3 וחצי שעות ולא הבנתי איך זה קרה לי ומה היו החלומות המטופשים שחלמתי. כמובן שאחר כך היא המשיכה לישון ואני לא אבל זה כבר סיפור אחר... ולעניין אחר - יש לנו אוגרים. שלשום האכלתי אותם וברוב חוכמתי שכחתי את הדלת פתוחה כך שלמחרת בבוקר גיליתי שני אוגרים מתרוצצים בבית. אחד מהם נתפס והוחזר כלאחר כבוד לכלוב ואילו השני עדיין חופשי. אז עכשיו יש לי שני זוחלים בבית.. יש למישהו טיפ איך לתפוס את האוגר (בחיים...) לפני שנעמה תעשה את זה?

anguly

New member
תכיני מלכודת שלא הורגת../images/Emo3.gif

גבינה מתחת לקופסה ומקל - משהו שיכלא אותו בלי למחוץ אותו. חחחחחחח מדמיינת את נעמה תופסת אותו
זה יכול להיות מצחיק ואיזה יופי שהגשמת את החלום - גם אם הוא מאד צנוע....

אין כמו לישון ברצף...

מאחלת לך עוד הרבה חלומות מטופשים שימלאו פרקי שינה ארוכים יותר ויותר... (בלי אוגרים שיקפצו עליך באמצע
)

אפרסקה

New member
מזדהה איתך ../images/Emo13.gif

זוכרת היטב את הימים ששינה רצופה בת שלוש שעות נראה לי יותר מושך מזכיה בפיס (וזה לא היה כ"כ מזמן...)

אילו חדשות מרגשות!!!!

איזה כיף זה לחלום בפעם הראשונה אחרי מלאנתלפים זמן... לעניין האוגר: אני יכולה להשאיל לך את סושי. היא תאתר אותו ותמלט בבהלה. ככה זה עם חתולה חננה. אני לא בטוחה שהיא כל כך תהנה מהנסיעה עד אליכם....

קודם כל מברוק!

ששעות השינה ילכו ויתרבו ושבמהרה תשני לילה שלם! לגבי האוגר אין לי מושג איך אפשר לתפוס אותו- אבל זה עושה לי ברררררררררררר.....

דבורה1

New member
חלומות מתגשמים לא?

אח הרגעים הקטנים האלה של אושר. זה הרגשה נפלאה. עדיין זוכרת את ההרגשה של הפעם הראשונה שהצלחתי לשתות קפה בערב, אח.... ובקשר לאוגר אין לי תובנות. בעיקר לומדת מניסיון שלך ועושה לעצמי מזכר פנימי- לא להכניס אוגרים הביתה

הוביטית

New member
מזל טוב !!

אין כמו שינה טובה ... בקשר לאוגר אין לי תובנות בנושא - סוררי

../images/Emo6.gif יש לך באמת דרישות צנועות

ויופי שהגעת ליעד הזה. עכשיו כבר אפשר לחלום על לילה שלם, או שזה רחוק מידי?

../images/Emo41.gif עדכונים מהשטח!

וזה המשך הסיפור: אתמול בערב פתאום ענת קראה לי בצעקות "אמא, ראיתי את האוגר". מיד עזבתי הכל ובאתי. מתברר שראתה אותו מאחורי המזנון בסלון. שמחות וטובות לב הנחנו פתיון וחיכינו. ובאמת, אחרי מספר דקות אנחנו רואות, חוטם ואחריו אוזן וכמו בסיפור של מיץ פטל לאט לאט התגלתה החיה והנה...... עכבר. עכבר? עכבר! רק זה עוד היה חסר לי במשפחת הולכי על ארבע שלנו. מעניין מה השלב הבא... למתעניינים - האוגר עדיין חופשי וגם לעכבר שלום.

anguly

New member
../images/Emo6.gif

אולי לא רעיון טוב לנסות להניח פתיונות מי יודע מה עוד תצודו שם

מזל טוב גם אני חולמת על שינה רצופה של כמה

שעות טובות בלילה. אסף מתעורר כל שעה-שעתיים יונק וממשיך לישון ובבוקר מעירים אותי בין 6-7.30 תלוי מי מתעורר קודם

אני גם חושבת שזה ניק ארוך מדי

לא בטוהח שה
מאפשר ניק כ"כ ארוך. נדמה לי שיש מיגבלה של 14-15 תוים לניק.

למעלה