הגר 26, יש לי שאלה אליך...

לא רוצה לזרות מלח על הפצעים אבל...

זה היה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי! כואב לי הלב על ה6 מליון 970 אלף איש בעולם שלא היו שם לחוות את זה... אולי אני מגזימה כי זו ההופעה הראשונה שלהם שראיתי (הגשמה של חלום של 19 שנים!!!) אבל זה היה מ-ד-ה-י-ם... פשוט מדהים! SORRY אם ביאסתי... הייתי חייבת לפרוק טיפונת... אגב, היום חברה שלי אמרה לי משפט נכון בצורה שהפחידה אותי - "החיים שלך מתחלקים לשלושה חלקים: לפני ההופעה (כשרק חלמת עליה), בהופעה (כלא האמנת שאת לא חולמת) ואחרי ההופעה (כשאת חולמת על ההופעה הבאה). אם עד היום לא הייתי פנאטית של דפש מוד, אז אחרי ההופעה הזו זה רישמי! SORRY על המגילה...

Den3

New member
הייתי חייב

להגיב לך אחרי מה שכתבת... זה היה מ-ד-ה-י-ם! חילקת את החיים ל- 3 וזה יפה ומרגש, אצלי זה קצת שונה אבל היה מרגש לא פחות. כנסי לקישור, כתבתי על זה שם...

אהבתי את מה שכתבת!

תיארת את איך שאני מרגישה פחות או יותר. לחזור מפראג למציאות הדוחה שלי היה פשוט דאון רציני ברמות שאי אפשר לתאר. ההופעה הזו היתה הפעם הראשונה בחיים שלי שהרגשתי מהי אופוריה, וזה היה הרגע הכי מושלם ומאושר שיכולתי לתאר לעצי, פשוט מעבר לכל דמיון. אני עד עכשיו לא מצליחה להשלים עם זה שזהו... זה עבר ונגמר. אצלי זה התעצם גם בשל העובדה שזו היתה טיסה ראשונה שלי לחו"ל, זה היה משהו שרציתי והשגתי לבד, בלי עזרה מאף אחד, בלי עזרה מהדבר הזה שאני נאלצת לקרוא לו משפחה. אני חלמתי, ואני השגתי... בעצמי! אין מה להגיד, ראיתי כבר הופעות, אבל אנרגיות כמו שהיו שם ושואו מדהים כמו שהיה שם עוד לא חוויתי או ראיתי אף פעם... במקרה שלי כמו שאמרת זה קצת שונה ממך... משום מה יש לי חיבור למוזיקה של דפש כמו שלא היה לי אף פעם עם שום מוזיקה אחרת, ומוזיקה היא החיים שלי. אחרי שחזרנו מההופעה הגדרתי את זה בצורה הכי טובה שאפשר, אמרתי שבהופעה (במיוחד בהופעה), הרגשתי כאילו הם פשוט חיברו קשית ללב שלי, שאבו ממנו את הרגשות שלי ושרו אותם. פשוט אמרו את כל מה שלי אין את האומץ או הכוח הנפשי להגיד. אני רוצה עוד!!!

steelwater

New member
../images/Emo13.gif

אני שמחה בשבילך מאד
.

למעלה