כריש_מחודש
New member
הגרף שיסביר...
הגרף שיסביר...
הגרף שיסביר...
שמע כריש בגלל שכנראה אין לי ממש מושג בניתוח טכני, אולי בבקשה תסביר לי מה זה תבנית ``מטריציונית`` ?הגרף שיסביר...
סתם שם שהענקתי לתבנית שלישמע כריש בגלל שכנראה אין לי ממש מושג בניתוח טכני, אולי בבקשה תסביר לי מה זה תבנית ``מטריציונית`` ?
אם כך בוא נשכלל זאת אם תבנית `מטרציונית` הינה מעידה על ירידות אפשריות, תבנית `ציונית` תעיד על עליות !סתם שם שהענקתי לתבנית שלי
תבנית שמבנית אני חושב שאני סומך יותר על הבטן שלך...סתם שם שהענקתי לתבנית שלי
כאחד שסומך על הבטן שלי מן הראוי שתדאג שאני יאכל טוב (-:תבנית שמבנית אני חושב שאני סומך יותר על הבטן שלך...
אז קודם תספר מה אתה אוהב לאכולכאחד שסומך על הבטן שלי מן הראוי שתדאג שאני יאכל טוב (-:
בוא נתחיל במנת צדפות ונמשיך לאיזה סטייק פילה מדיום רייר עם איזה יין אדום טוב ונקנח בפנקוטה מה דעתך ?אז קודם תספר מה אתה אוהב לאכול
והיכן את מציע שנמצא את הצדפות הסטייק והיין?בוא נתחיל במנת צדפות ונמשיך לאיזה סטייק פילה מדיום רייר עם איזה יין אדום טוב ונקנח בפנקוטה מה דעתך ?
האם בכל ה5 שנים של הגרף התבנית הופיעה רק פעמים? תוכל אולי להסביר (רק אם זה לא סוד)מה מאפיין את תבנית הקסם?הגרף שיסביר...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.