הגרלת ליון

הגרלת ליון

הקדמה קטנה - בשנה שעברה פול הנרי מתייה עלה מן המוקדמות בטורניר הקרמלין והמשיך עד זכייה בטורניר עצמו. מיד אחרי הזכייה הוא עלה על טיסה לצרפת, נכנס בתור SE לטורניר בליון וזכה גם בטורניר הזה... רצף הנצחונות המופלא הזה היה אחד הגורמים לכך שפורז'ה צירף אותו לנבחרת צרפת מול רוסיה וההמשך ידוע... השנה פול הנרי מתקשה קצת לחזור לעצמו לאחר פציעה לא קלה. בשבועות האחרונים הוא מראה ניצוצות והשבוע הוא מנסה לשחזר את שנה שעברה. היום ישחק בחצי הגמר הקרמלין מול אדון ברקודה ואחרי שיגמור את עניניו במוסקבה, ייסע לליון. הכל טוב ויפה, אלא שההגרלה בליון זימנה לו את המדורג מספר 1, ריינר שוטלר. גם שוטלר יתזז קצת עד שיגיע לליון, אז אולי הוא יהיה קצת עייף ויספק לצרפתים קצת תקווה. עוד צרפתי - פבריס הקוסם- עדיין משחק היום וגם הוא קיבל הגרלה קשה - מאראט סאפין. עוד בין המשתתפים בטורניר: גורז'אן רפאל נדל יוז'ני (שעשוי להיפגש עם פול הנרי בחצי הגמר) אלכס קורצ'ה (שהיה צריך ווילד קארד כדי להיכנס, כי הוא הדרדר אל מחוץ ל- 100 הראשונים בעולם) סריצ'אפאן (שגם כן מגיע מטוקיו) קפלניקוב

ועכשיו קראתי שהצרפתים הפסיכים האלה

יקיימו לפני המשחק של מתייה-שוטלר טקס מיוחד לכבוד השתתפותו בגביע דיוויס בשנה שעברה !. אם היה איזה סיכוי קלוש שהמסכן יצליח לשכוח את המשחק ההוא, הנה באים הטמבלים האלה ומארגנים לו תזכורת...

DRS1234

New member
כנראה הם רוצים לנחם אותו

המסכן! אם הוא יפגש עם יוז'ני הקהל יאכל אותו

רגע רגע טעות שלי

מי שנותנים את הטקס זה המארגנים של טורניר הקרמלין... כזכור צרפת (ומתייה) הפסידה לרוסיה (ויוז'ני) והרוסים חושבים שזה זמן נכון להזכיר את העניין לפול-הנרי. התנצלותי לצרפתים באשר הם

nitsansh

New member
אפרופו צרפתים...

זה יכול להיות שבוע גדול לטניס הצרפתי. גרוסז'אן עלה לגמר בטוקיו נגד שוטלר. מאורסמו משחקת עכשו בחצי גמר במוסקבה נגד דמנטייבה. מאתייה בחצי גמר של הגברים במוסקבה נגד דנט. במץ, סנטורו נגד קלמנט בחצי גמר, ובגמר הזוגות יש 2 זוגות צרפתים.

nitsansh

New member
3 צרפתים עלו לגמר

בטוקיו: גרוסז'אן נגד שוטלר במוסקבה (נשים): מאורסמו נגד מיסקינה במץ: קלמנט נגד גונסלס ההימור שלי: דווקא 2 הגברים האנדרדוג ינצחו, ומאורסמו הפייבוריטית תפסיד...

nitsansh

New member
מי המדורגים??

1-2-3 זה שוטלר, גרוסז'אן וסריצ'פאן כמו בטוקיו. ומה אח"כ?? יש עוד מישהו מהטופ-20?

nitsansh

New member
יש מצב לעוד מפגש מאתייה - יוז'ני...

הם יכולים להפגש בחצי הגמר בליון!

nitsansh

New member
אני מהמר על גמר כל צרפתי

מאתייה מהחצי הראשון נגד גרוסז'אן, סנטורו או קלמנט מהשני. מועמד רציני נוסף מהחצי העליון זה מרדי פיש. הרוסים לא יגיעו רחוק...

nitsansh

New member
יש מצב לעוד מפגשים צרפת - רוסיה

בסיבוב ראשון יש סאפין-סנטורו בסיבוב שני יכול להיות קפלניקוב-קלמנט אם קפלניקוב מנצח, ברבע גמר הוא יכול לפגוש את גרוסז'אן ההימור שלי ברבע גמר: מאתייה - פאבל יוז'ני - פיש סנטורו - סריצ'פאן קלמנט - גרוסז'אן חצי גמר: מאתייה - פיש סריצ'פאן - גרוסז'אן גמר: פיש נגד גרוסז'אן - הצרפתי ינצח (טורניר שני רצוף אם הוא מנצח מחר בטוקיו)

למעלה