הגרלת ליגת האלופות
הגרלת רבע הגמר הייתה ממש טובה והמשחק הטוב ביותר הוא- ארסנל נגד יובנטוס. שאר המשחקים- אינטר/אייאקס נגד ויאריאל בנפיקה נגד בארסה ליון נגד מילאן התקיימה גם הגרלת חצי-הגמר שבה יהיה ככה: המנצחת בין בארסה לבין בנפיקה תשחק נגד המנצחת בין מילאן לליון והמנצחת בין יובה לארסנל תשחק נגד המנצחת בין אינטר/אייאקס לבין ויאריאל. תכתבו מי לדעתכם תעלה ומי אתם רוצים שיעלה.. הנה שלי- זה קשה מאוד אבל לדעתי יובה יעלו.. מה שבטוח ויירה וארסנל, כל אחד מהם ירצו להוכיח את עצמם ויהיה מעניין.. ארסנל משחקת כדורגל יפה ואת הליגה האיטלקית והקבוצות שם אני שונא כך שאני בעד שארסנל יעלו ואני גם די אוהב אותם.. קשה לדעת אבל אני מהמר שיובה יעלו אחרי משחקים די מעניינים שיהיו.. יובה תשים הגנה חזקה והנרי
ינסה להפתיע אותם.. לדעתי אינטר תעלה ותפגוש את ויאריאל ותעבור אותה.. שוב, אני בעד ויאריאל..קבוצה נחמדה וגם אינטר השנה קבוצה חביבה.. משחקת התקפי אבל אינטר יעלו.. הם חזקים מאוד.. יש מצב קטן של הפתעה של פורלאן, ריקאלמה וויאריאל כי שחקני ההתקפה שלהם טובים.. בין ליון למילאן תעלה מילאן כי ליון לא כ"כ חזקה כמו שנה שעברה וראינו איך מילאן פשוט עשתה מבאירן כלום.. מילאן 99.9% תעלה.. ובין בארסה
לבין בנפיקה בארסה תעלה.. ליברפול סתם לוזרית ונאיבית [למרות שממש רציתי שליברפול יעלו ואני אוהב אותם..] ובארסה לא תזלזל בבנפיקה ותעמיד הרכב חזק [לא שליברפול זלזלה אלא שבארסה לא תזלזל
] ובארסה יעלו ואני גם בעדם.. בחצאי גמר- בין יובה לאינטר [מי שהימרתי שיעלו] קשה לי לדעת מי יעלה.. אלו 2 קבוצות אטרקטיביות מאוד וחזקות מאוד ששתיהן טובות וקשה לדעת כי זה רק 2 משחקים ולא עונה שלמה כמו באיטליה, שם יובה יותר יציבה לאורך העונה.. לדעתי יובה יעלו אבל יהיה קרב די צמוד.. בין מילאן לבארסה יהיה קרב מאוד מאוד קשה ולדעתי יהיו משחקים מעולים.. אני לא אוהב את הסגנון של מילאן אבל הם ישחקו די על מתפרצות נראה לי.. כמו צ'לסי ככה ובארסה תשחק משחק יפה רגיל.. קשה לי לדעת מי יעלה ואני לא יכול להמר.. אני מקווה שבארסה לכן נלך עליה.. שיגיע הגמר נהמר בשרשור אחר מי תזכה
סער. אהה ועוד דבר אחד- בארסה, בארסה באאאאאאאאאאאאארסה!
הגרלת רבע הגמר הייתה ממש טובה והמשחק הטוב ביותר הוא- ארסנל נגד יובנטוס. שאר המשחקים- אינטר/אייאקס נגד ויאריאל בנפיקה נגד בארסה ליון נגד מילאן התקיימה גם הגרלת חצי-הגמר שבה יהיה ככה: המנצחת בין בארסה לבין בנפיקה תשחק נגד המנצחת בין מילאן לליון והמנצחת בין יובה לארסנל תשחק נגד המנצחת בין אינטר/אייאקס לבין ויאריאל. תכתבו מי לדעתכם תעלה ומי אתם רוצים שיעלה.. הנה שלי- זה קשה מאוד אבל לדעתי יובה יעלו.. מה שבטוח ויירה וארסנל, כל אחד מהם ירצו להוכיח את עצמם ויהיה מעניין.. ארסנל משחקת כדורגל יפה ואת הליגה האיטלקית והקבוצות שם אני שונא כך שאני בעד שארסנל יעלו ואני גם די אוהב אותם.. קשה לדעת אבל אני מהמר שיובה יעלו אחרי משחקים די מעניינים שיהיו.. יובה תשים הגנה חזקה והנרי