הגריל

B o N u s

New member
הגריל ../images/Emo116.gif

מדי שבוע אני אעמיד פה שתי דמויות לגריל ואתם תצטרכו להגיד מי לדעתכם הדמות היותר שולטת ולמה? ובסיבוב הראשון - אילן או קובי? הו כמה אכזרי!!! טל :)

B o N u s

New member
לי זה לא ממש משנה P:

ואני גם לא רואה שלאחרים זה משנה אז.. לכי תבקשי חתימה ממייקס לואיס או משהו.. קטנונית! כולם לדעת!! רחל קטנונית!!!!!!1
טל P-:

אילן לגריל../images/Emo3.gif

כי תמיד בגללו קורים דברים רעים,ואני אוהבת את קובי

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifקובי לגריל!

לא בגלל שיש לי משהו נגדו, להפך, יש לי משהו בעד אילן! אם הוא ילך לגריל איך הוא יהיה עם אלונה?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo207.gifראיתי את אילן!!!!!111

אני כזה הולכת לי לתומי בקניון עם חברות, פתאום אני קולטת את אילן נכנס לטאוור רקורדס אמרתי לחברה שלי: בואי בוא מהר זה אילן מהפיג'מות תביאי ת'מצלמה !!!!!!!11 כולי הייתי בהיסטריה XD אני כזה עושה לו: אילן בחייאת תמונהההההה בקשהההההההה אז הוא עושה לי כזה: כן, אבל מהר לפני שיעיפו אותנו מפה
אני והוא כזה עמודים בפוזה פתאום חברה שלי אומרת: נגמרה הבטריה XD יענו של המצלמה
הוא מהזה צחק חחחחחחחחחחחחחחח אז בסוף הסתפקתי בחתימה D: שיואו הוא נראה כ"כ טוב במציאות

B o N u s

New member
פשייה!

ביום שלישי - חברי הפורום (חלקם) רואים את הפיג'מות ביום רביעי - אריאל רואה את הפיג'מות ביום חמישי - מישהו אחר יראה את הפיג'מות (אולי עודד?) וכו' וכו' מתי טל יפגוש אותם? כשאולי הוא לא יהיה פחדן וחששן ++'

אמן../images/Emo176.gif

אל תדאג,אתה תפגוש אותם אם תאמין בזה XD. לפני אתמול ידעתי שזה יקרה מתישהו.

Jen74

New member
../images/Emo122.gifאיזה מעצבן שקורה דבר כזה!!!!

איזה כיף לך שראית אותו

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבאמת מעצבן וואי

אבל לפחות ישלי חתימה D: עם הקדשה XD ניראלי מהזה הטרדתי אותו

למעלה