הגרוש והזוגיות

EFRATY10

New member
לגרושי יש בעיות עם אשתו השניה,אז לאחרונה

הוא "בוכה" לי הרבה על מצבו.אבל מעולם לא התערבתי ולא הפרעתי לו בחייו החדשים מאז שהתגרשנו.

היא "שיתפה" בדרכה המקורית

היא אירגנה שבן זוגה יזמין עבורה מסאג' בעת ששהו בבית מלון יוקרתי במרכז . רק "במקרה" אני הייתי המסאז'יסט . היא כלל לא פקחה את עינייה ולא החלפנו מילה ובן הזוג שלה התיישב על כורסה והסתכל עליינו... סיימתי והלכתי לא לפני שהם דאגו לפצוח בזיון לפני שהגעתי אל פתח הדלת ... אין ספק .היא רצתה שאהיה מעודכן...

תסלח לי על הבוטות

היא ממש שרוטה וחסרת התחשבות ולב טוב שנפטרת ממני כנראה לא באמת ראויה לך

בתור אחת שהתגרשה ממסג'יסט

לא שיש לי בעיה שהגרוש שלי יעשה לי מסג' (אם הוא היה מסכים לקבל ממני תשלום - הייתי בשמחה מפקירה את עצמי לידיים שלו לאיזה מסג' סופני), אבל.. זה ממש חולני מה שתיארת פה. למה שהבנזוג שלה יראה אותה מקבלת מסג'? ולמה להזדיין עוד לפני שהלכת? פשוט מבחיל
(מצטרפת בחום לדיעה שטוב שהתגרשת ממנה!)

felka

New member
אצלי מצב די מצחיק

לא מדברים על סטוצים ויזיזות... אין על מה לדבר. היא ישר מרגישה עם אני נמצא במערכת יחסים כי רואים ומרגישים אלי... אני נהיה שמח ועסוק יותר. ישר מתחילה לעשות לי את המוות. לגבי זוגיות שלה היא מספרת, מחכה לתגובה ואומרת שאני תמיד מבקר אותה.... חחחחחח לא משנה איך אני נותן דעה .. זה תמיד מתקבל כביקורת. אצלה ביקורת אף פעם לא בונה. אין סיכוי שהיא תקשיב לך ותגיד שאתה צודק כדי לנסות. באחד השיחות היא אמרה ש"נוח" לה עם החבר שלה והוא לא מבקר אותה. שאני שאלתי ולמה היא איתו היא ענתה שזאת הסיבה... הייתי קצת בהלם.

Jen74

New member
קצת מוכר

גם אני רוצה כבר שיהיה מאושר, אני חושבת שסך הכל לא רע לו. אני סקרנית לגבי החיים שלו כי אני בן אדם כזה, סקרן אבל ת'כלס, הוא ממש לא מעניין אותי מרגע שהתגרשנו. יש לו חברה, אין לו חברה, ממש לא מעניין. אם תהיה מישהי רצינית שיכולה להשפיע על החיים של הבנות אז אולי יעניין אותי אבל ברמה של הילדות המשותפות ולא ברמה של הזוגיות שלהם. יוצא לנו לפעמים לספר אחד לשנייה ולהיפך מה קורה לנו בחיים, בעבודה ולפעמים גם על פגישה זו או אחרת וכשהוא יוצא לדייט והוא צריך שאני אהיה עם הילדות אז הוא אומר לי שהוא יוצא לדייט. מעבר לזה, שום שיחות נפש או משהו כזה.

שחR

New member
ממש לא מעניין

חוץ מזה שמצאתי את רפי גינת ( ההוא מכולבוטק) בבית של גרושתי, לא מתעניין ולא מעניין.

aviavram

New member
בהחלט מעניין

אם רפי גינת שם ויש בזה קישור ישיר לכל בו טק הכי טוב עכשיו אני מבין למה ולרפי טעם טוב להלאה

למעלה